DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Ekoloji – 2014 Sempozyumu" düzenleniyor

"Ekoloji – 2014 Sempozyumu" düzenleniyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eczacılık Fakültesi'nin ev sahipliğinde "Ekoloji–2014 Sempozyumu" düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 30/04/14 14:56
okuma süresi: 1 dak.
"Ekoloji – 2014 Sempozyumu" düzenleniyor
A- A A+

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekoloji ile bağlantılı alanlarda çalışan araştırmacıları bir araya getirmeyi amaçlayan Ekoloji – 2014, yarın başlayacak ve Mayıs'ta tamamlanacak. Sempozyum, Kaya Artemis Otel Kongre Merkezi'nde yer alacak.

Ekoloji – 2014 Sempozyumu'nun açılışı, yarın saat 10:00'da Meclis Başkanı Sibel Siber'in katılımı ile Kaya Artemis Hotel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Sempozyum açılış töreninde DAÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ve Meclis Başkanı Siber birer konuşma yapacak.

DAÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan, böylesine multidisipliner bir sempozyumu DAÜ çatısı altında ve ilk defa bir Eczacılık Fakültesi tarafından ve yine ilk defa KKTC'de düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.