DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

"Hade temizleyelim" etkinliğine Telsim de destek veriyor

"Hade temizleyelim" etkinliğine Telsim de destek veriyor

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nun girişimi ile başlatılan "Hade Temizleylim, Başarabiliriz" etkinliğine Telsim de destek veriyor. Çevreye karşı duyarlılığını sosyal sorumluluk projeleri ile vurgulayan Telsim, daha temiz bir ülke için gerçekleşecek toplumsal harekete katkıda bulunuyor.

Yayın Tarihi: 20/05/14 17:32
okuma süresi: 2 dak.
"Hade temizleyelim" etkinliğine Telsim de destek veriyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'taki çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için 5 Haziran Perşembe günü, ülkeyi temizlemek için katkıda bulunmak isteyen herkes, "5 Haziran'da 5 saatte" sloganı ile çevre temizliği için seferber oluyor.

Dünyanın önde gelen mobil iletişim markalarından Vodafone'un Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren bir kurumu olan Telsim, tüm dünyada olduğu gibi Kuzey Kıbrıs'taki çevre kirliğine de duyarsız kalmıyor. "Hade Temizleylim" etkinliğine destek veren Telsim adına açıklama yapan Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, çevre duyarlılığını tüm projelerde ortaya koyduklarını ve çevreyle ilgili her projenin içinde yer almaya önem gösterdiklerini kaydetti.

Tanpınar açıklamasında, "Kuzey Kıbrıs çevre platformunun ulusal seferberlik halinde düzenleyeceği etkinliğe, Telsim ailesi olarak tam destek veriyoruz. Teknolojik imkanlarımızı da seferber ederek, bu önemli çevre kampanyasında en aktif ve en verimli şekilde yer alacağız. Hedefimiz; hem ülkemizi hem de dünyamızı gelecek nesillere daha temiz bir şekilde teslim edip, bu temiz ortamın sürdürülebileceği koşulları yaratabilmektir. 5 Haziran'da etkinliğe destek veren tüm duyarlı insanlarla birlikte ülkemizi en kısa sürede ve en etkili şekilde nasıl temizleyebileceğimizi kanıtlamayı amaçlıyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Hade Temizleylim" sloganıyla gerçekleşecek etkinliğe katılmak isteyen Telsimli'lerin 5005'e aralarda boşluk bırakarak ad, soyad ve bölge bilgilerini yazarak göndermesi gerekiyor.

Kuzey Kıbrıs Çevre Platform'undan yapılan açıklamaya göre etkinliğe katılmak isteyenler, www.letsdoitnorthcyprus.net web adresinden de "Gönüllü 01" butonuna tıklayarak bireysel veya grup olarak kayıt yaptırabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.