DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 4 dak.

Telsim'den "Hade Temizleyelim, Başarabiliriz" etkinliğine destek

Telsim'den "Hade Temizleyelim, Başarabiliriz" etkinliğine destek

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nun girişimi ile başlatılan "Hade Temizleylim, Başarabiliriz" etkinliğine Telsim gönülden destek veriyor. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden Telsim, daha temiz bir ülke için gerçekleşecek toplumsal harekete katkıda bulunuyor.

Yayın Tarihi: 04/06/14 17:50
okuma süresi: 4 dak.
Telsim'den "Hade Temizleyelim, Başarabiliriz" etkinliğine destek
A- A A+

Telsim'den yapılan açıklamaya göre Telsim, Kuzey Kıbrıs'taki çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için 5 Haziran Perşembe günü, ülkeyi temizlemek için katkıda bulunmak isteyen herkesle birlikte, "5 Haziran'da 5 saatte" sloganı ile çevre temizliği için seferber oluyor.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir kurum olduklarını ve "Hade Temizleylim" etkinliğine Telsim ailesi olarak gönülden destek vereceklerini açıkladı. Tanpınar açıklamasında, "Hade Temizleylim" etkinliği insan ve çevre sağlığı açısından hayati önem taşıyan bir proje.

Temiz ve sağlıklı bir ülke yaratmak amacıyla başta Telsim Merkez Ofisi'ndeki çalışma arkadaşlarımız, tüm çözüm ortaklarımız ve tüm Telsim Shoplarımızdaki personelimizle 5 Haziran'da "Hade Temizleylim"e Telsim ailesi olarak tam destek veriyoruz. Teknolojik imkanlarımızı da seferber ederek, bu önemli çevre kampanyasında en aktif ve en verimli şekilde yer alacağız" dedi.

Tanpınar sözlerine şöyle devam etti:

"Telsim olarak, doğayı ve sağlığı koruyan projelere her zaman gönülden destek veriyoruz. Halkımıza ve gelecek nesillere daha temiz bir gelecek bırakmak için örnek teşkil eden projelere imza attığımız için gurur duyuyoruz ."Atık Pil Toplama" projesi ile toplumsal temizlik bilinci oluşturulmasına katkıda bulunduk, sahil temizleme çalışması ile halkımızın deniz keyfini sağlıklı yaşanılır hale getirdik. 2014 yılını karşılamadan önce geleceğimize yatırım yaparak yeni yıl hediyesi olarak toplam 5000 fidan dağıttık. Bunun yanısıra, Lefkoşa halkı için büyük öneme sahip Kumsal Parkın daha temiz ve yepyeni bir yüzle çok yakın bir zamanda halkımızın hizmetine açılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz yalnızca kültürel ve turistik değer taşıyan çevremizi değil, çevremizde gördüğümüz tüm kirliliği ortadan kaldırmak için temizlik yapmaktır".

Çevreye karşı duyarlılıklarını sosyal sorumluluk projelerinde vurguladıklarını belirten Tanpınar, çevreyle ilgili her projenin içinde yer almaya önem gösterdiklerini kaydetti.

Temizlik hareketinin sürdürülebilir olmasını sağlamanın ana hedeflerinden biri olduğunu vurgulayan Tanpınar, "Hedefimiz, hem ülkemizi hem de dünyamızı gelecek nesillere daha temiz bir şekilde teslim edip, bu temiz ortamın sürdürülebileceği koşulları yaratabilmektir. 5 Haziran'da etkinliğe destek veren tüm duyarlı insanlarla birlikte ülkemizi en kısa sürede ve en etkili şekilde nasıl temizleyebileceğimizi kanıtlamayı amaçlıyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Gönüllülük esasına dayalı bir projeye destek vermenin önemine dikkati çeken Tanpınar, toplumsal dayanışmayı kuvvetlendiren etkinliğe tüm kurum ve kuruluşları katılmaya davet etti.

Tanpınar, "Telsim olarak hem bireyleri hem de toplumları daha güçlü kılan gönüllülük hareketlerine büyük önem veriyoruz. Daha önce oluşturduğumuz "Telsim Gönüllüler Ekibi"yle çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte yer almanın mutluluğunu yaşadık. 5 Haziran'da da tüm ulusumuzla birlikte, hem ülkemizin hem de dünyamızın geleceği için gönülden seferber olacağımız için heyecanlı ve mutluyuz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.