DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanlığı'ndan 'Let's Do It' kampanyasına tam destek

Sağlık Bakanlığı'ndan 'Let's Do It' kampanyasına tam destek

Gülle: "Sağlık Bakanlığı olarak ülke genelinde birçok noktada kampanyaya aktif katılarak destek veriyoruz. Sağlık çalışanları yoğun bir katılım göstermiştir. Daha temiz bir ülke ve daha sağlıklı bir çevre için duyarlılığın artırılması adına bu tür kampanyaları destekliyoruz"

Yayın Tarihi: 05/06/14 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanlığı'ndan 'Let's Do It' kampanyasına tam destek
A- A A+

Sağlık Bakanlığı Çevre Platformu öncülüğünde, Başbakanlık Kriz Komitesi'nin organizasyonu ile KKTC genelinde düzenlenen "Let's Do It North Cyprus" temizlik kampanyasına kalabalık bir katılımla tam destek verdi.

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Bakanlık üst düzey yöneticilerinin önderliğinde, bakanlık personeli ve bakanlığa bağlı kurumlar ile hastane ve sağlık merkezlerinden çalışanlar katıldı.

Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde, Şehit Hüseyin Ruso Caddesi güzergâhında temizlik faaliyetine katılan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, "Let's Do It North Cyprus" kampanyasının önemli bir ilk adım olduğunu belirterek, benzeri kampanyaların gelişerek devam etmesi gerektiğini söyledi.

Temiz ve sağlıklı bir çevre için destek sürecek…

Bakan Gülle, "Sağlık Bakanlığı olarak ülke genelinde birçok noktada kampanyaya aktif katılarak destek veriyoruz. Sağlık çalışanları yoğun bir katılım göstermiştir. Daha temiz bir ülke ve daha sağlıklı bir çevre için duyarlılığın artırılması adına bu tür kampanyaları destekliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.