DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Balık avcılığı yakın takipte

Balık avcılığı yakın takipte

Avcılık Federasyonu ile Hayvancılık Dairesi tarafından geçen hafta yapılan denetimlerde, 4 kişinin yasal olarak avlanabilir balık boyutlarından küçük balık yakaladığı tespit edildi.

Yayın Tarihi: 09/07/14 14:37
okuma süresi: 1 dak.
Balık avcılığı yakın takipte
A- A A+

Avcılık Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, tüm sahil şeridinde gerçekleştirilen denetlemede, Kıbrıs Rum kesimi vatandaşı 3 şahsın Karşıyaka yangın feneri diye adlandırılan bölgede 1 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında avlanılması yasak balık cinsi ve yasal düzenlemeler gereği avlanılabilen ebatların altında balık yakaladığı ortaya çıktı.

Balalan körfezinde ise zıpkınla avlanan bir kişinin yasak tarihler içerisinde, yasa ve tüzük gereği avlanılabilen ebatların altında balık avladığı tespit edildi. Söz konusu şahıslar hakkında polis tarafından yasal işlem başlatıldı.

Avcılık Federasyonu, balık avcılığı ve avlanan balıkların boyutlarıyla ilgili denetlemelerin süreceğine işaret ederek, yasalara dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.