DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Mimarlık Fakültesi, 'Temizlik Kampanyası' düzenledi

DAÜ Mimarlık Fakültesi, 'Temizlik Kampanyası' düzenledi

Mimar adaylarının sosyal, kültürel ve çevresel sorumlulukları doğrultusunda girişimlerde bulunmakta olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, bu hedefe uygun olarak çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla bölüm bünyesinde planlanan ve aynı zamanda Yeniboğaziçi Belediyesi'nin fiziksel imkanları ve çalışanları ile destekleyeceği ortak bir etkinlik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 15/10/14 16:17
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Mimarlık Fakültesi, 'Temizlik Kampanyası' düzenledi
A- A A+

'Temiz Sahil Koalisyonu' isimli etkinlik bölgesel ve ulusal düzeyde topluma hizmet verme doğrultusunda yaratıcı bir araç olma amacı taşırken aynı zamanda katılımcı eğitimin hedefi olan sosyal ve çevresel sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Etkinliğin ilk ayağı, 16 Ekim 2014 Perşembe günü, saat 14:00'te, Bedi's Plajı ile DAÜ Deniz Tesisleri arasında gerçekleştirilecek ve sahil temizliği yapıldıktan sonra DAÜ Deniz Tesisleri'nde yapılacak olan kokteyl ile sonlandırılacaktır. Söz konusu etkinlik aracılığıyla kültürel duyarlılığı artırırken, kurumsal destek görmüş kültürel çeşitlilik ve saygı değerleri doğrultusunda gerçekleşecek olan takım çalışmasının desteklenmesi de amaçlanıyor.

DAÜ Mimarlık Bölümü yetkilileri, ülkenin temiz sahillere ulaşmasını sağlayacak ve çevreye olan saygı gibi paylaşılmış değerler aracılığıyla gerçekleşecek etkinlik doğrultusunda bir süreliğine 'Sahillerde Arkamızda Ne Kadar Çöp Bırakıyoruz?' sorusunu sormamayı ümit ettiklerini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.