DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Biyologlar Derneği yeni döneme hazır

Biyologlar Derneği yeni döneme hazır

Biyologlar Derneği Yönetim Kurulu adına Başak Önel tarafından yapılan açıklamada Dernek'in yeni yönetimi açılandı.

Yayın Tarihi: 13/11/14 12:02
okuma süresi: 2 dak.
Biyologlar Derneği yeni döneme hazır
A- A A+

Biyologlar Derneği, 3 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen 16. Genel Kurul'un ardından yetkili kurullarını belirledi.

1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Biyologlar Derneği, ülkemiz hakkında birçok ekolojik meselede söz sahibi. Yıllardır hayvan ve insan sağlığı konusunda duyarlılık yaratmaya çalışan, ülkemiz fauna ve florası hakkında zengin birikimini halkla paylaşan, endemiklerin tanınması için çeşitli faaliyetlerde bulunan ve coğrafyamızda yaşanan ekolojik sorunlarla ilgili çeşitli eylemlere imza atmış dernek, geçtiğimiz hafta Genel Kurul'unu gerçekleştirdi.

Genel Kurul'da, derneğin kurucu üyelerinden Adnan Kortan'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Faaliyet Raporları ve Mali Raporlar görüşülüp onaylandı. Yetkili kurulların belirlenmesinin ardından Genel Kurul sona erdi. Genel Kurul'un akabinde gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında yapılan görev dağılımında, Dernek Başkanı Dilge Özerdem, Genel Sekreter Hasan Sarpten ve Sayman Gizem Mulla olurken; Salih Gücel eğitim ve araştırma sorumluluğunu, Sedef Gürsoy Kutlu sosyal ve kültürel işler sorumluluğunu, Niyazi Türkseven basın ve halkla ilişkiler sorumluluğunu ve Başak Önel ise dış ilişkiler sorumluluğunu devraldı.

Gezegenin iklimsel bir felakete doğru sürüklendiği bir dönemden geçerken, buna karşı durmak için mücadele etmek gerektiğine inanan ve bunun için "ekoloji sınır tanımaz" söylemiyle insanların sınırları aşarak elele vermeleri gerektiğini savunan dernek, yeni dönemde de etkinliklerine hız kesmeden devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.