DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Creditwest Bank 20.000 Fidan Projesi hayata geçti

Creditwest Bank 20.000 Fidan Projesi hayata geçti

Kuzey Kıbrıs'ın öncü finans kuruluşu olan Creditwest Bank, Kıbrıs'ın ağaçlandırılması ve yangınların önlenmesi amacıyla KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Orman Dairesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde adanın yeşillendirilmesi için 20,000'e yakın fidanı doğaya kazandırıldı.

Yayın Tarihi: 06/03/15 16:16
okuma süresi: 2 dak.
Creditwest Bank 20.000 Fidan Projesi hayata geçti
A- A A+

İşbirliği protokolü uyarınca 2014-2015 Ağaçlandırılma Dönemi'nde tamamlanan proje ile ilgili olarak 06 Mart Cuma günü saat 10.00'da Hamitköy Yeni Yol Çalışması Mevkisi'nde sembolik fidan dikim etkinliği düzenlendi. İlgili etkinliğe Orman Dairesi yetkilileri, Creditwest Bank yönetimi, Biyolog Niyazi Türkseven önderliğinde Lefkoşa Türk Lisesi Çevre Kolu öğrencileri katılım gösterdi.

EROL: "SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE KURUM OLARAK DEĞER VERİYORUZ"

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol, Creditwest Bank'ın 20. yılı sebebiyle Orman Dairesi işbirliği ile 20.000 fidanın doğaya kazandırılması için gerçekleştirdiği projenin hayata geçtiğini ifade etti. Dr. Süleyman Erol, Creditwest Bank'ın Kuzey Kıbrıs'ın en büyük özel bankası konumunda olduğunu ve her geçen gün sosyal projelere olan yatırımını artırdığını belirtti. Erol, özellikle çevre konusunun ada için hayati önemi olduğunu ve bu konuda tüm kurumların üzerine düşen görevler olduğunun da altını çizdi.

Creditwest Bank'ın ağaçlandırma çalışmalarına özel önem verdiğini de belirten Dr. Süleyman Erol, adanın yeşillendirilmesi konusundaki katkılarına devam edeceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.