DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Gezisi" 29 Mart'ta gerçekleştirilecek

"Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Gezisi" 29 Mart'ta gerçekleştirilecek

"Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Gezisi" 29 Mart'ta gerçekleştirilecek. Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Koruma Birliği Başkanı Osman Kaş tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, gezi; Güzelyurt Belediyesi, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Kalkanlı Muhtarlığı, Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Koruma Birliği, Kalkanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kalkanlı Spor Kulübü işbirliği ile yapılacak.

Yayın Tarihi: 23/03/15 16:41
okuma süresi: 1 dak.
"Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Gezisi" 29 Mart'ta gerçekleştirilecek
A- A A+

Ülkenin kültürel mirası anıt zeytin ağaçlarının tanıtılmasına katkı koymak amacıyla her yıl mart ayının son pazar günü yapılan gezinin bu yıl 5.'si gerçekleştirilecek. Gezi saat 14.00'da Kalkanlı Piknik Alanı'ndan başlayacak.

Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları'na gelene kadar su kanalları, patikalar boyu yapılacak yürüyüşte doğayla iç içe olunacak ve Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları'na geldikten sonra bölgedeki kilise kalıntıları, mezarlar, Çoban Mağarası, Değirmen Taşı Kalıntıları, orkideler ve 800 yaşlarındaki İsimlendirilmiş ağaçları ziyaret etme fırsatını yakalanacak.

Gezi sonunda ise, "Kral Ağaç"ta ev yapımı ürünlerin sunulacağı; geziye tüm doğaseverlerin davetli olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.