DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Ormanı, çöplük sandılar!

Ormanı, çöplük sandılar!

Ülke olarak çevre kirliliğinde sınır tanımıyoruz. Dün gazetemize ulaşan bir vatandaş, fotoğraf çekimi yapmak için doğaya gittiği sırada karşılaştığı manzarayı paylaştı. Fotoğraflarda, bir van araç, ormanlık bir arazide durup arkasındaki çöpleri boşaltıyor.

Yayın Tarihi: 25/05/15 07:46
okuma süresi: 1 dak.
Ormanı, çöplük sandılar!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Gazetemize ulaşan bir vatandaş, doğaya fotoğraf çekmeye gittiği sırada karşılaştığı manzarayı bizlerle paylaştı. Elimize ulaşan fotoğraflarda, bir van aracın, ormanlık bir arazide durduğu ve arkasındaki çöpleri boşalttığı görülüyor. Fotoğraflarda görünen iki adam, çevreyi kirletmekten hiç rahatsız olmadan çöpleri boşaltıyor ve araçlarına binip kaçıyor.

Gazetemize ulaşan vatandaş, yaşanan duyarsızlık karşısında isyan ederken, ilgili çevrelerin de artık bu kirlilik konusunda gerekeni yapmasını istedi. Vatandaş, kirlenen alanların hiçbir zaman temizlenmediğine de vurgu yaparak, vatandaşları da çevre konusunda duyarlı olmaya davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.