DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

Evren: "Koordinasyon ve işbirliği sağlamak istiyoruz"

Evren: "Koordinasyon ve işbirliği sağlamak istiyoruz"

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, çevre sorunlarının çözümünde, ilgili sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimler arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlamak istediklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 21/08/15 13:39
okuma süresi: 2 dak.
Evren: "Koordinasyon ve işbirliği sağlamak istiyoruz"
A- A A+

Bakan Evren, KIbrıs Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfi ile Esentepe Temiz Çevre ve Tanıtma Derneği heyetlerini ayrı ayrı kabule ederek görüştü.

Kabullerde, ormancılık ve çevre konularında yapılabilecek işbirliği çalışmaları ele alındı.

Evren kabullerde yaptığı açıklamada, ülkede gerçek anlamda yaşanabilir bir çevre için asıl yapılması gerekenin, çevre kirliliğine etken olan tüm kirletici faktörlerin önlenmesini ve kontrolünün sağlanması olduğunu söyledi.

Gerek tüm ülke genelinde, gerek ise bölgesel çalışmalar yapan Çevre örgütleri oluğunu anımsatan Evren, çevre sorunlarının çözümünde işbirliği ile oluşacak güçbirliğinin büyük yarar sağlayacağını ifade etti.

Evren,çevre ile ilgili yılların getirdiği plansızlığın ve sistemsizliğin dün İskele'de yaşanan çöp yangınında da kendini bir kez daha gösterdiğini ifade ederek, artık somut adımlar atmanın zamanının geldiğini belirtti.

Bakan Evren, çevre sorunlarının sadece bir kurum çözebileceği sorunlar olmadığının bilincinde olduklarını vurgularken, ilgili sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimler arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlamak istediklerini söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.