DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Kaplumbağalar için sahil temizliği yapılacak

Kaplumbağalar için sahil temizliği yapılacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kaplumbağaları Koruma Cemiyeti işbirliğinde yarın Alagadi Plajında kaplumbağalar için sahil temizliği yapılacak ve bebek kaplumbağalar denize bırakılacak.

Yayın Tarihi: 26/08/15 10:05
okuma süresi: 1 dak.
Kaplumbağalar için sahil temizliği yapılacak
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Alagadi Plajı'ndaki etkinlik saat 18.00'de başlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sürdürülebilir çevre anlayışıyla yürütülen proje için düzenlenen etkinliğe tüm gönüllüler ve doğa severler davet edilirken, "Gelin hep birlikte sahil temizliği yapalım, bebek kaplumbağalarımızı suya bırakalım" çağrısı yapıldı.

"Kaplumbağalar Korumamız Altında" sloganı ile başlatılan kampanyaya katılacak SOS Çocuk Köyü'nden çocuklar, çevre gönüllüleri ve Turkcell çalışanlarıyla birlikte Alagadi sahili temizlenecek, temizliğin ardından da bebek kaplumbağalar denize bırakılacak.

Dünyada korumaya alınan Sini Kaplumbağası (Caretta Caretta) ve Yeşil Kaplumbağa (Chelonia Mydas) türleri için düzenlenen etkinlikte, kaplumbağaların Akdeniz'le buluşması gözlemlenecek, aileler çocuklarıyla birlikte deneyim yaşayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.