DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

AGRICYPRUS 2015 açıldı

AGRICYPRUS 2015 açıldı

Halkın yoğum ilgisiyle karşılaşılan fuarda Tarım – Hayvancılık - Süt Ürünleri ve İş Makineleri sektörlerini yerli firmalar, yabancı ülke ve Türkiye'den gelecek olan katılımlar ile sektorün en son teknolojileri ve çeşitli tarım, hayvancılık, süt ürünler ve iş makineleri sektörleri bünyesinde bulunduran fuar, ziyaretçilerin aradıklarını kolaylıkla bulması ve çeşitli iş anlaşmaları yapılması sağlamaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11/09/15 07:42
okuma süresi: 2 dak.
AGRICYPRUS 2015 açıldı
A- A A+
Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşılan fuarda Tarım – Hayvancılık - Süt Ürünleri ve İş Makineleri sektörlerini yerli firmalar, yabancı ülke ve Türkiye'den gelecek olan katılımlar ile sektorün en son teknolojileri ve çeşitli tarım, hayvancılık, süt ürünler ve iş makineleri sektörleri bünyesinde bulunduran fuar, ziyaretçilerin aradıklarını kolaylıkla bulması ve çeşitli iş anlaşmaları yapılması sağlamaya devam ediyor.
10 – 13 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek Fuarda, 11 Eylül 2015 saat: 20:00 'de "EN GÜZEL KEÇİ" yarışması düzenlenecektir.
Fuar'da bu yıl ilk olarak Lefke ve Karpaz bölgelerinde ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecektir.
11 – 12 Eylül 2015 tarihlerinden "Karpaz ve civar köylerinden", 12 Eylül 2015 tarihinde ise "Lefke ve civar köylerinden" belirlenen güzergahlardan fuara otobüs seferleri düzenlenecektir.
Fuar ile bilgi için 0548 851 3001 ve www.agricyprus.com, info@expocyprus.comadreslerinden temin edilebilir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.