DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Madencilik ve çevre politikaları irdelenecek

Madencilik ve çevre politikaları irdelenecek

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Yerbilim Mühendisleri Odası'nın Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanlığı ile imzalamış olduğu "Maden ve Taşocakları Alanında İşbirliği Protokolü" uyarınca düzenlenmesi taahhüt edilen sivil toplum danışma toplantılarının ilki yarın (27 Kasım 2015 Cuma) düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 26/11/15 08:47
okuma süresi: 1 dak.
Madencilik ve çevre politikaları irdelenecek
A- A A+

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinlik saat 09.00'da başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından dünyanın çeşitli ülkelerinde uygulanan madencilik ve çevre politikaları irdelenerek, geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu tarafından yürürlüğe konulan Taşocakları Düzenleme ve Denetleme Tüzüğü hakkında bilgi verilecek. Sunumların ardından tartışma toplantısına geçilerek katılımcıların sunumlarla ilgili görüş ve önerileri alınacak.

Oda tarafından yapılan açıklamada toplantıya tüm sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların davetli olduğu bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.