DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Teneke Çocuk" Projesinde 2. Metal - ayrıştırma etkinliği

"Teneke Çocuk" Projesinde 2. Metal - ayrıştırma etkinliği

Yeşil Barış Hareketi'nin sosyal sorumluluk projesi "Teneke Çocuk"da ikinci Ayrıştırma Etkinliği yapılıyor. Eğlence-Eğitim fikirleri ile zenginleştirilmiş Metal-Ayrıştırma Etkinliği ikinci kez yine Lefkoşa'da düzenleniyor. Lefkoşa'da toplanan alüminyum tenekeler, 16 Ocak Cumartesi sabah saat 09.00'da, Lefkoşa Türk Belediyesi'nin, Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki "Araç Bakım Atölyeleri" yanındaki biriktirme noktasında ayrıştırılacak.

Yayın Tarihi: 13/01/16 13:17
okuma süresi: 1 dak.
"Teneke Çocuk" Projesinde 2. Metal - ayrıştırma etkinliği
A- A A+

Ayrıştırma etkinlikleri, ayni şekilde diğer bölgelerimizde de yapılması planlanmıştır. Önümüzdeki günlerde bu etkinlik programlarımız da detaylı olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Alüminyum, çelik ve diğer metallerin ayrıştırılması hedeflenen etkinliğimiz çevreye duyarlı herkese açıktır.

Çocuklarımızın ve bizlerin sağlığı, ortak geleceğimiz, doğal yaşamın devamı ve dünyanın ekolojik dengesi için uğraş vermek hepimizin bir sorumluluğudur.

"Teneke Çocuk'u hep birlikte büyütürken, tedavi gören çocuklarımıza umut olmak için "Sen de gel, ayrıştır, cihaza dönüşsün". 16 Ocak Cumartesi herkesi bekliyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.