DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 3 dak.

Orkide Yürüyüşü biletleri satışta

Orkide Yürüyüşü biletleri satışta

KAV'ın bu yıl 13. sünü düzenlediği "Orkide Yürüyüşü" 24 Nisan Pazar günü Tatlısu'nun muhteşem deniz ve doğa manzarasında gerçekleşiyor...

Yayın Tarihi: 24/03/16 14:48
okuma süresi: 3 dak.
Orkide Yürüyüşü biletleri satışta
A- A A+

Kanser Araştırma Vakfı'nın (KAV) bu yıl Telsim ana sponsorluğu altında düzenlediği 13. geleneksel "Orkide Yürüyüşü" biletleri satışa sunuldu. Tüm Deniz Plaza ve Telsim şubelerinde satışa sunulan biletler 35 TL. bağış karşılığı alınabilecek. Dileyenler biletlerini, KAV'ın Ortaköy'deki Vakıf binasından da temin edebilecek.

KAV'ın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 13.sünü düzenlediği Orkide Yürüyüşü 24 Nisan Pazar günü Telsim sponsorluğu ve Tatlısu Belediyesi'nin evsahipliğinde; Tatlısu'da gerçekleşiyor. Bu yıl farklı bir parkurda; Tatlısu'nun muhteşem deniz ve doğa manzarasında gerçekleşecek 13. Orkide Yürüyüşü 24 Nisan Pazar saat 10.00'da Kaplıca Turizm Karavan Kenti'nde başlayıp Tatlısu Belediyesi Dinlenme Tesisleri'nde son bulacak. Toplam 8 km.lik bir parkurda gerçekleşecek olan Orkide Yürüyüşü'nde katılımcıları; önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler, eğlenceli aktiviteler bekliyor.

Tüm kansere karşı duyarlı Kıbrıslıları yürüyüşte görmeyi umduklarını belirten KAV gönüllüleri "biletleri satışa çıkarmamız yeni.. Ama günlerdir Vakfımızı arayıp yürüyüş ile ilgili bilgi almak isteyen, biletlerin ne zaman satışa sunulacağını soran tüm duyarlı dostlarımıza, KAV'ın gönül dostlarına teşekkür ediyoruz" diyerek herkesi tükenmeden biletlerini almak üzere Telsim mağazalarına ve Deniz plazalara davet ediyor.

KAV'dan yapılan açıklamada; her yıl olduğu gibi bu yıl da yürüyüş için Lefkoşa, Girne, Güzelyurt ve Gazi Mağusa olmak üzere dört bölgeden otobüslerin hareket edeceği belirtilerek otobüslerin kalkış noktaları ve saatlerinin önümüzdeki günlerde yine basın ve KAV'ın Kanser Araştırma Vakfı / Cancer Research Fund adlı facebook sayfasından yayınlanacağı ifade ediliyor.

13. Orkide Yürüyüşü Gala Gecesi biletleri de satışa sunuldu...

KAV'ın Orkide Yürüyüşü kapsamında gerçekleştirdiği Gala Gecesi biletleri de yine Telsim ve Deniz plazalarda ve Vakfın Ortaköy'deki merkezinde satışa sunuldu. 22 Nisan Cuma akşamı Chateau Lambousa da gerçekleşecek gala yemeğinin biletleri içki dahil 75 TL bağış karşılığı alınabilecek.

Kanser Araştırma Vakfı'nın kansere farkındalık yaratmak ve Vakfa gelir sağlamak amacıyla ilk kez 2003 yılında organize ettiği geleneksel Orkide Yürüyüşü'nün bu yıl gerçekleşecek 13.sünden ve "Orkide Yürüyüşü" Gala Yemeği'nden elde edilecek gelir önceki yıllarda olduğu gibi yine vakfın Kuzey Kıbrıs'taki su ve toprak analizleri için oluşturduğu fona aktarılacak.

13. Orkide Yürüyüşü ve Gala Yemeği ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Vakfın 0548 868 05 11 ve 0548 863 49 29 no.lu telefonlarını arayabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.