DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

Limit üstü kalıntı rastlanan asma yapraklarına el konuldu

Limit üstü kalıntı rastlanan asma yapraklarına el konuldu

Tarım Dairesi, bir basın açıklamasıyla, yerli ürünlerin rutin denetimlerinin sürdüğünü, bu çerçevede yapılan çalışmalar neticesinde bir üreticinin toplamda 1-2 kilo asma yaprağına, rastlanan limit üstü kalıntı nedeniyle el konulduğunu duyurdu.

Yayın Tarihi: 25/03/16 13:21
okuma süresi: 1 dak.
Limit üstü kalıntı rastlanan asma yapraklarına el konuldu
A- A A+

Daireden yapılan açıklamada, gerek tarlalarda gerekse marketlerde yapılan denetimlerin ziraat mühendislerince yoğun bir şekildde sürdürüldüğü ifade edilerek, geçen hafta bir süpermarketten alınan çeşitli ürünler arasında yapılan analizler sonucunda, 1-2 kilo asma yaprağında limit üstü kalıntı tespit edilerek, derhal el konulduğu belirtildi. Söz konusu asma yapraklarının toptancısı ve üreticisine ulaşılarak, diğer ürünlerden de numuneler alınarak tahlillerin sürdürüldüğü kaydedilen açıklamada, geriye kalan ürünlerin tahlil sonuçlarının temiz çıktığı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.