DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 2 dak.

KKTC'de Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi düzenleniyor

KKTC'de Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi düzenleniyor

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, KKTC'de Mayıs ayında düzenlenecek olan "I. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi"nin Genel Koordinatörü Bahar Alban ve Düzenleme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Erkan Pehlivan'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 30/03/16 10:27
okuma süresi: 2 dak.
KKTC'de Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi düzenleniyor
A- A A+

Bakan Evren, kabulde yaptığı açıklamada insan ve çevre sağlığını ilgilendiren önemli başlıklarla gerçekleşecek olan kongrenin KKTC'de tercih edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir çok bilim adamının Kongrede çok değerli bilgileri paylaşacağına inanç belirten Evren, Kongre yetkililerinden KKTC'deki Sivil Toplum Örgütlerinin de davet edilmesini istedi.

Bakanlık olarak Kongrenin gerçekleşmesinde ellerinden gelen katkıyı ortaya koyacaklarını ifade eden Evren, heyete çalışmalarında başarılar diledi.

11-15 MAYIS'TA KAYA ARTEMİS OTELDE

11-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Kaya Artemis Otelde gerçekleşecek Uluslararası kongreye, Gazi Üniversitesi ve Adnan Menderes Üniversitesi ortaklığıyla, Türkiye Sağlık Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, TBB, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, dünyada ve Türkiye'deki üniversitelerin Halk Sağlığı Anabilim Dalları, Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalları, Çevre Mühendisliği Anabilim Dalları katkı koyuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.