DOĞA ve ÇEVRE
okuma süresi: 1 dak.

"Okulumuz yeşil daha güzel"

"Okulumuz yeşil daha güzel"

Çağımızda eğitim ve öğretimin, hayatın tüm alanlarında kesintisiz olarak devam ettiği göz önüne alındığında, öğrenme mekânlarının sadece dersliklerle sınırlı olmadığı bilinmektedir. Öğrencilerin zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişmelerine katkı sağlayan sosyal mekânlar olarak okul bahçeleri, eğitimin sürekliliğinin sağlanması ve kalitesinin arttırılmasında önemli bir paya sahiptir. Aktif yaşam biçimini teşvik eden okul bahçelerinin, yeterli donatım elemanları, yeşil alanları düzenlenerek, öğrenciler için çekici ve zevkli hale getirilmesi hedeflenmelidir.

Yayın Tarihi: 06/04/16 13:55
okuma süresi: 1 dak.
"Okulumuz yeşil daha güzel"
A- A A+
GAU Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü (EÇEDK) olarak "Okulumuz Yeşil Daha Güzel" projesi çerçevesinde İlkokul ve Anaokullarına yönelik olarak 2 Nisan 2016 tarihinde Girne Osman Türkay Anaokuluna çiçek ve ağaç dikimiyle 3 Nisan 2016 tarihinde Güzelyurt Bostancı Fikri Karayel İlkokuluna Çiçek ve ağaç dikimini gerçekleştirdi. Bunun yanında çocuklar için Bostancı Fikri Karayel İlkokulunda oyun alanlarının çizimini gerçekleştirdi. Konu ile ilgili açıklamada ise; "EÇEDK olarak bu yıl planlanan etkinliklerin ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ALES sınavında "Kalem ve Silgini Paylaşmak İster Misin?" ve üniversitesde "Pirilli Toplama kampanyası" devam etmektedir" dednildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.