KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

En iyi Yılbaşı hediyeleri

En iyi Yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı armağanı seçimlerinizi kolaylaştırmak için en çok tercih edilen ve en iyi alternatifleri derledik. İşte en iyi 10 yeni yıl hediyesi...

Yayın Tarihi: 09/12/13 14:19
okuma süresi: 3 dak.
En iyi Yılbaşı hediyeleri
A- A A+

1- Kırmızı iç çamaşırlar

Yeni yılın vazgeçilmezi kırmızı iç çamaşırlar, herkese ve her keseye uygun nitelikte. İsterseniz şık bir gecelik takımı, isterseniz küçük kırmızı iç çamaşırı... Sevdikleriniz için en iyi yılbaşı armağanlarından biri şüphesiz kırmızı iç çamaşırları...

2- Şık bir altın takı

Bir kadına verilebilecek en iyi hediye şüphesiz altın takılardır. Beğeneceğinden emin olmak istiyorsanız şık bir takı ya da takı setini gözden çıkarmanızda fayda var. Çeşitli markaların yılbaşı için özel olarak tasarladığı kolye, bileklik, yüzük ve küpelerinden yararlanabilir, sevdiğinize değerli bir armağan vererek yeni yıla giriş yapabilirsiniz.

3- Kışın soğuk günlerinde atkı bere eldiven takımı

Sevdiklerinizi sıcak tutacak bir yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, şöyle kırmızılı ve kar konseptli şapka-eldiven-atkı takımına ne dersiniz?

4- Yeni yılın bereketli geçmesi için cüzdan takımı

Erkek arkadaşınıza armağan edeceğiniz cüzdan setiyle onu mutlu ederken yeni yılının bereketli geçeceği dileğinizi de sunmuş olursunuz.

5- Kalabalık bir yılbaşı sepeti hazırlatabilirsiniz.

Özellikle yeni yılı evde karşılayacaklar için götürebileceğiniz en iyi hediye, içinde o gece için hazırlanmış her şeyi bulabileceğiniz şık bir yılbaşı sepeti olacaktır.

6- Makyaj takımı

Kadınları mutlu edecek en iyi hediye alternatiflerinden bir diğeri de vazgeçemedikleri makyaj malzemeleri... Kırmızı tonlarının hakim olduğu şık bir makyaj takımı, kuşkusuz mutlu edici bir yeni yıl armağanı olacaktır.

7- Peluş oyuncak

Sevimli, küçük ve kalıcı armağan düşünenler için peluş oyuncaklar oldukça ideal... Yılbaşına özel üretilen noel baba, geyik ya da çam ağacı tasarımlı peluşlarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

8- Bereket narları

Genel bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız bereket narları en uygunu olabilir. Her boyda ve farklı süsleme teknikleriyle istediğiniz tarzda şık bir armağan niteliği taşıyan narlar, yeni yılı bolluk ve bereketli karşılamayı temsil ediyor.

9- Pofuduk ev ayakkabıları

Kadın-erkek herkese armağan edebileceğiniz sıcacık sevimli pofuduk ayakkabılar, sevdikleriniz için güzel bir hediye alternatifi... Çeşitli markaların yılbaşına özel ürettiği ürünleri satın alabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.