KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

Sevgili tipine göre yılbaşı hediyeleri!

Sevgili tipine göre yılbaşı hediyeleri!

İşte sevgiliniz için yılbaşı hediyesi seçenekleri...

Yayın Tarihi: 19/12/13 14:20
okuma süresi: 3 dak.
Sevgili tipine göre yılbaşı hediyeleri!
A- A A+

Sporcu sevgili

Her erkeğin içinde sporcu bir ruh vardır ama kimilerinde bu biraz hayat tarzına dönebilir. Benim sevgilim tam bir spor aşığı diyorsanız top formlu bu kol düğmeleri onu hem şaşırtacak hem de mutlu edecektir. Ama ben hem mutlu hem de kaslı bir sevgili istiyorum diyorsanız da bu mekik sehpası ve bar set çok işinize yarayabilir.

Playstation sevgili

Hayatımızda değişmeyen ve değişmeyecek bir gerçek olan playstation belki de sevgilinizle aranızdaki en sıkı bağınız olabilir. Her kızın cesaret edemeyeceği türden olan bu hediyeye iliştireceğiniz küçük bir 'seninle öğrenmek istiyorum'' notu ile yıllardır ayırmaya çalıştığınız playstation dostlarının pabucunun dama atılmasını sağlayabilirsiniz, kim bilir.

Entel sevgili

Bir şişe şarap eşliğinde alacağınız bu şarap standı romantik bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler için bire bir. Yanında vereceğiniz bu ekose kaşkol da onu ayrıca mutlu etmeye yetecek de artacak bile.

Maceraperest sevgili

Ver elini gidelim diyebileceğiniz ve sizinle her yere gelebilecek maceraperest bir sevgiliniz varsa hiç düşünmeyin ve hemen tripsta ve geziko'dan uçak biletlerinizi ayırtın!

Kalbine giden yol midesinden geçen sevgili

Yılbaşı gecesi sizden önce evine gidecek olan bir sepet çikolata ya da kalpli çikolata çilek buketi sevgilinizin önce midesini daha sonra da kalbini fethedecek. Tatlı bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız bu fikri bir düşünün.

Teknolojik sevgili

Ona alacağınız bir tablet ya da cep telefonu belki bir yıllık hediye kotanızı doldurmanıza yetecek doygunlukta olacak ama sevgilinizin paketi açtığında yaşadığı mutluluğu görmeniz size bir sonraki yeni yıla kadar yetecek keyifte olacak.

İşkolik sevgili

Sizden çok işini düşünen bir sevgiliniz varsa bu hediyeler onun için çok manidar olabilir. Ama dikkat edin bu kartvizitliği ya da özel zel dolma kalem'i çok sevip işine daha da bağlanmasın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.