KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 1 dak.

Makyajsız da güzel olabilirsiniz

Makyajsız da güzel olabilirsiniz

Makyajsız, doğal halinizle de güzel görünebilirsiniz... Doğallık, en az güzellik kadar önem teşkil ediyor kadınlar için. Özellikle yaz gelince makyaj yapmaktan kaçan kadınlar, doğal halleriyle de gönülleri fethetmeyi biliyorlar. Doğal güzelliğinizi destekleyecek birkaç öneri de bizden.

Yayın Tarihi: 30/04/14 10:50
okuma süresi: 1 dak.
Makyajsız da güzel olabilirsiniz
A- A A+

Dudaklarınızın kurumasını ve çatlamasını önlemek için, bol bol su tüketin ve arada bir yumuşak kıllı bir diş fırçasıyla, dudak bakım kremlerinden kullanarak dairesel hareketlerle masaj yapın.

Düzenli olarak sağlıklı cilt kremleri kullanmak, cildinize parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Yüzünüzde yara izi varsa, koyu renk fondötenlerden kaçının ve renkli, açık renk fondötenlere ağırlık verin.

Kaşlarınızın şekline, hem bakışlarınızı hem de yüzünüzün ifadesini değiştirdiğinden mutlaka dikkat edin. Eğer daha parlak bir görünüm kazandırmak istiyorsanız, kaş diplerinize cildinizden bir iki ton açık aydınlatıcı uygulayın.

Kirpiklerinizin en dibine, ayırt edilmeyecek şekilde eyeliner sürün. Bir far fırçası yardımıyla dağıtacağınız eyeliner, bakışlarınızı belirginleştirecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.