KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Eyeliner konusunda ustalaşmak çok kolay!

Eyeliner konusunda ustalaşmak çok kolay!

Düzgün bir eyeliner çizgisini en kolay nasıl çekebiliriz?

Yayın Tarihi: 08/05/14 16:34
okuma süresi: 2 dak.
Eyeliner konusunda ustalaşmak çok kolay!
A- A A+

Eyeliner modasının tüm hızıyla devam ettiği malum. Tüm kadınların bakışlarını çarpıcı hale getiren farklı eyeliner uygulamaları ile podyumlardan sokaklara kadar her yerde karşılaşıyoruz. Podyumlardaki sanat eserlerinden önce, gelin düzgün bir eyeliner çizgisini en kolay nasıl çekebiliriz ona bakalım..

Önceliğimiz, yaratmak istediğimiz etkiye uygun bir uca sahip, akıp sağa sola bulaşarak bizi yarı yolda bırakmayacak bir eyeliner bulmak. Belirgin ve ince çizgiler için klasik likit, Kalın ve kuyruklu çizgiler için jel, daha kolay bir uygulama için keçe uçlu kalem eyelinerlar idealdir.

En doğru eyelinerı bulduk, sonraki kural bol bol pratik! Biraz boş vaktiniz mi var, canınız mı sıkıldı? Geçin aynanın karşısına.

Korkmayın bu halinizi kimse görmeyecek, en kuyruklu ve çılgın modelleri deneyebilirsiniz! Zamanla eliniz titremeyecek ve dümdüz çizgiler çekeceksiniz.

Eyelinerı uygularken göz kapağınızı diğer elinizledestekleyerek dümdüz tutun. Göz kapağınızı titretirseniz hiç istemeyeceğiniz pürüzlü bir görünüm oluşabilir.

Eyelinerı gözünüze paralel şekilde tutun. Çok yukarıda veya çok aşağıda tutmanız işinizi zorlaştıracaktır.

Her zaman gözün iç kısmından başlayın. Dışarıya doğru çizginizi uzatın, hatta isterseniz kalınlaştırın.

Tek seferde tüm gözünüze uygulamaya çalışmayın. Eyelinerı birbirine düzgünce ekleyeceğiniz küçük adımlarla uygulamak işinizi kolaylaştıracaktır. Hatta en garantisi, göz kapağınıza küçük noktalar koyup onları birleştirmek olabilir.

İstediğimiz dümdüz eyeliner çizgisini çektik! Şimdi kuyruğunu uzatabilir, istersek ikinci hattı çekerek çizgiyi kalınlaştırabiliriz. Biraz pratikle her şey daha kolay, değil mi?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.