KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

5 adımda dumanlı göz makyajı

5 adımda dumanlı göz makyajı

"Birçok kadın dumanlı göz makyajını çok zor bulur. Önerilerimi takip edin, anında seksi bir görünüm elde edin" diyen Oriflame Global Güzellik Artistik Direktörü Jonas Wramell, sırlarını açıklıyor...

Yayın Tarihi: 20/05/14 11:13
okuma süresi: 2 dak.
5 adımda dumanlı göz makyajı
A- A A+

Modası geçecek gibi görünmeyen dumanlı göz makyajı için bu adımları takip edin:

1.Göz pınarınıza yakın noktaya açık renk far uygulayın.

2. Orta koyuluktaki farı göz kapağı kıvrımına uygulayın ve dağıtın.

3.Koyu renk farı gözün dış kenarına uygulayın. İstediğiniz yoğunluğa göre koyulaştırın.

4.Alt kirpik çizginize ince bir şekilde Wonder Liner uygulayın.

5.Dumanlı göz makyajınızın son adımı için, maskara ile kipriklerini uzatın ve dolgunlaştırın.

Peki; Buğulu Göz Makyajı Nasıl Uygulanır?

Farklı renk tonlarına sahip üçlü far alın. İlk önce göz kapağınıza hafif bir sürün. Bu makyajınızın kalıcılığını artırır. Göz kapağınızın kirpik diplerine içten dışa doğru incelen bir şekilde Wonder Liner uygulayın. Alt kirpik diplerinize de aynı şekilde uygulayın. Temel bir çerçeve oluşturmak için de Wonder Liner ile kirpiklerinizin dibini hafifçe geçin. Ardından ince uçlu bir fırça ile ufak darbeler yaparak eyelineri dağıtın.

Far kutunuzdaki en hafif farı kaş kemiklerinize kadar hafifçe uygulayın. Yine açık ton göz farınızı çok hafif bir şekilde, çok dipten olmayacak şekilde, kaş birim noktanıza kadar dışa doğru uygulayın. Bu gözlerinizin daha büyük görünmesini ve gözaltı morlukların kapanmasını sağlar. En koyu far rengini liner olarak kirpik diplerinize uygulayın. Parmağınızla ya da pamuklu çubukla başlangıçtan ortasına kadar çizgiyi hafifçe dağıtın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.