KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için maske

Yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için maske

Birçok kadının sürekli vakit ve para harcadığı konulardan biri de vücudundaki istenmeyen tüylerden kurtulma, arınma işlemidir. Kadının erkeklerden ayıran en belirgin özelliği de budur zaten. Kadın dediğin pürüzsüz ve tüysüz bir cilde bacaklara kollara ve yüze sahip olan kadındır. Bıyık ve sakal erkekler için bir erkeklik göstergesi olsada hiç bir kadına yakışmayan bir görüntüdür ve bundan acilen kurtulmak şarttır.

Yayın Tarihi: 21/05/14 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için maske
A- A A+

Bazılarımızın cildi o kadar hassas ki diğer kadınların yaptığı gibi kuaföre gidip yüze ağda yatıramıyor. Her cilt tipi ağda yapımına uygun değildir. Zaten yüz gibi hassas bir bölgeye bir şey yapıştırıp çekmek cildin gevşemesine neden olur. Bu yüzden yüzü ağda için uygun olsa da olmasa da hiç bir kadın yüzüne ağda yaptırmamalı.

Peki ağda yaptırmadan yüzdeki istenmeyen tüylerden nasıl kurtulunabilir? Cevabını Kadının Kitabı.com'un hazırladığı özel maske tarifinde bulabilirsiniz.

Yüzdeki tüylerden kurtulmak için etkili maske tarifi

10 gr vazelin

30 gr lanolin (lanonin; koyun tüyünden elde edilen su emici özelliğe sahip yumuşatıcı ve yara iyileştirici bir kremdir.)

25 gr kırlangıç otu yağı

15 gr nişasta

Nişasta hariç tüm malzemeleri direk ısıya maruz bırakmamak için benmari usulü ile bir kapta erimesini sağlayın.

Tamamen eriyik hale gelen karışımın üzerine nişastayı ekleyip iyice karıştırın.

Krem haline gelen maskeyi soğuduktan sonra istenmeyen tüylerin bulunduğu yere uygulayın 4- 5 saat sonra ılık suyla temizleyin

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.