KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Max Factor 40. yılını kutladı

Max Factor 40. yılını kutladı

Prestige Brands Corporation (PBC) marka portföyündeki Max Factor'un 40. Yılını görkemli bir etkinlik ile kutladı.

Yayın Tarihi: 18/08/14 11:00
okuma süresi: 2 dak.
Max Factor 40. yılını kutladı
A- A A+

Prestige Brands Corporation (PBC) marka portföyündeki Max Factor'un 40. YılınıLe Chateau Lambousa'da düzenlenen etkinlikler ile kutladı. Etkinlikler kapsamında iki gün süren eğitim semineri yapıldı. Eğitim seminerine Max Factor bayilerinden ve PBC ekibinden 50 kişi katıldı. Max Factor Marka Müdürü Seniha Arkut tarafından verilen eğitimde, Uzman Nazime Karaman'ın gerçekleştirdiği makyaj uygulamalarını yakından inceleme fırsatı bulan katılımcılar, hem ürün bilgilerini tazelediler hem de 2015 pazarlama stratejileri konularında bilgilendiler.

Paris'ten konuklar

İlk günkü seminerden sonra gerçekleşen kokteyl ve akşam yemeğine onur konuğu olarak UBG Kurucu Başkanı Dr. Memduh Erdal ve Paris'ten bu etkinlik için özel olarak gelen PBC İş Geliştime Müdürü Mr. Bruno Van Der Vynckt de katıldı.Mr. Vynckt, ana firma Universal Brands Group şemsiyesi altındaki Kuzey Kıbrıs, Türkiye ve Kazakistan departmanlarının yapısı ve aktiviteleri hakkında bayileri güncelleyici konuşmasında "Max Factor'un ada genelindeki başarısında bayilerin önemli bir rolü olduğunu ve 2015 yılında PBC'inin gerçekleştireceği yeni yatırımlar ve destekler ile bu başarının katlanarak artacağını" belirtti.

Ödül töreni

40. yıl kutlamaları kapsamında bu yılın başından beridir gerçekleştirilen Makyaj Günleri aktivitesinde ilk üçe giren bayilere ödülleri bizzat Dr. Memduh Erdal tarafından takdim edildi.Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen "Max Factor Best Make Up Activity Performance" birincilik ödülü Sonuç Eczanesi'nden Sevin Sonuç'a, ikincilik ödülünü Dilan Kuaför'den Seran Müderris'e ve üçüncülük ödülü ise Miss Gülen Parfümeri'den Gülen Tanay'a verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.