YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

Aşkınızı canlı tutacak 7 tavsiye

Aşkınızı canlı tutacak 7 tavsiye

Bu ipuçları sayesinde aşkınız her zamanki gibi tazeliğini koruyacak. İşte, aşkınızı canlı tutacak 7 tavsiye:

Yayın Tarihi: 15/10/14 15:32
okuma süresi: 3 dak.
Aşkınızı canlı tutacak 7 tavsiye
A- A A+
  1. Haftada bir kez dışarı çıkmayı ihmal etmeyin. Her seferinde birinizin istediğini diğeri tekrarlarsa, eğlence kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Her hafta birkaç saati sadece birbirinize ayırın ve değişik şeyler yapmaya özen gösterin. Yemeğe çıkmak, piknik yapmak, golf oynamak vb.
  2. Unutmayı bilin. Geçmişte yaşanan tüm çirkinlikleri bir kenara bırakın ve yepyeni bir döneme geçin. Şimdi! Yeni anılar oluşturduğunuz an bu andır, kıymetini bilin. Birbirinizi yeniden keşfedin. Onu bu yeni, hoş ve vahşi bir kadınla yeniden tanıştırın.
  3. Tutkulu olun. Küçük öpücükler, omuz okşamaları ve zayıf seni seviyorumlardan uzak durun. Artık onu, gerçekten hissettiğiniz gibi öpmenin zamanı gelmedi mi? Ona sevdiğinizi söylerken bunu gerçekten hissedin ve onun da hissetmesine sebep olun, gözlerinin içine daha çok bakın!
  4. Ekstra şeyler yapın. Küçük aşkı sınıflarda bırakın, kart yollayın, akşam yemekleri yiyin, birlikte veya onun için dans edin, güne mutlu ve güzel başlaması için ortam oluşturun. Küçük sürprizler aşkınızı canlı tutar.
  5. Onu fark edin. Eve geldiği zaman ne ile uğraşıyor olursanız olun, işinizi bırakıp onu karşılamaya gidin. Eğer sizden önce eve geldiyse, eve girdiğinizde orada olduğu için mutlu olduğunuzu bildiren cümlelerle içeriye girin. Birbirinizi sevdiğiniz için birlikte olmalısınız, ona göre de bunu her fırsatta göstermek gerekir. Emin olun ki, faydasını göreceksiniz.
  6. Birlikte tatile çıkın. Bir hafta sonu kaçmayı ya da sadece tüm bir günü beraber olmayı planlayın. Beyninizin içinde dolaşıp duran sorun ve planları bir kenara bırakıp birbirinizle eğlenin ve dinlenmenin keyfini çıkarın. Sohbet edin, birbirinizi dinleyin. Hayat zaten devam ediyor ve sorunlar da zaten her zaman oluyor. Sadece tüm bunlardan uzaklaşın ve bir süre birlikte dinlenin.
  7. Nikah tazeleyin. Herkesin o günü güzel ve özeldir. Vakur bir sevinç geçirmeyin demiyoruz. Ama küçük bir toplantı yaparak en yakınlarınızı çevrenize toplamayı ve birlikte olmanızı sağlayabilirsiniz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.