YAŞAM
okuma süresi: 4 dak.

Ofis hayatınızı renklendirecek 10 gereç

Ofis hayatınızı renklendirecek 10 gereç

Ofisler hayatlarımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz hatta evlerimizden daha fazla vakit harcadığımız yaşam alanlarımız. Monoton bir ofis hayatı sizi sevdiğiniz bir işten bile soğutabilir. Size çalışma iştahınızı kabartacak 10 ofis gerecini bir araya topladık. Tabii bazıları için duruma patronlarınızın el atması gerekebilir...

Yayın Tarihi: 16/10/14 16:20
okuma süresi: 4 dak.
Ofis hayatınızı renklendirecek 10 gereç
A- A A+

Çalışırken eğlenmek ve yeni gereçlere adapte olmaya çalışmak her zaman sizin işe karşı dikkatinizi daha fazla arttırır. Monotonluğun insan psiklojisi ve çalışma verimi üzerindeki olumsuzlukları malum. Bu 10 gereç size ihtiyaç duyduğunuz çalışma enerjisini getirecektir.

1. Portatif tarayıcı



Scanner kullanmak kimileri için bir zulüm olabiliyor. Kağıdı koy, bilgisayardan komut ver, dosyayı kaydet, aynı işlemi bir daha yap... Bir noktadan sonra boğucu bir süreç halini alabilir. Ama portatif tarayıcılar tarama işlemini eğlenceli bir hale getiriyorlar. Bir noktadan sonra kendinizi herşeyi tararken bulabilirsiniz.

2. Kokulu harici bellekler


Harici bellekler ofislerin değişmez gereçlerinden biri haline geldiler. Bilgi aktarımı ve saklamak için en pratik yollardan biri olan harici belleklerin kullanıldıkları sırada oluşturdukları ısı enerjisini ofisinize pozitif bir hava vermek için kullanabilirsiniz. Bu yeni nesil usbler ısındıkça ofisinize güzel kokular yayıyorlar.



3. Portatif kağıt parçalayıcısı


Yok edilmesi gereken evraklarınız için hantal öğütücüler ya da direkt çöpe atmaktan sıkıldıysanız, bu pratik kağıt parçalayıcılarla kısa süreli stres atma kaçamakları yapabilirsiniz.

4. Güneş enerjili şarj aletleri


Ofislerde boş priz bulmak, bulunsa bile kullanmak için olmadık yerlere girip çıkmak zor olabiliyor. Bu güneş enerjili şarj cihazlarıyla istediğiniz yerde ve zamanda telefonlarınızı şarj edebileceksiniz. Ofisiniz güneş almıyorsa, alın size işte dışarı çıkmak için bahane!

5. Düzenleyici taşlar


Bu manyetik taşlar sayesinde not kağıtlarınızı ve masanızın düzenini alternatif şekilde biçimlendirebilirsiniz. Bir noktadan sonra sıkıldığınızda size oyun oynama imkanı da sunacak bu taşları pekala sizi sinirlendiren bir arkadaşınızın kafasına atmak için de kullanabilirsiniz...

6. Egzersiz koltuğu


Ofis sandalyeleri her zaman bel ağrısına sebep olmaları ve sürekli üstünde oturduğumuz için bizi hımbıllaştırdıkları gerekçesiyle pek sevilmezler. Ancak size çalışırken spor yapmanızı sağlayacak bu ofis koltuklarıyla oturduğunuz yerden fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

7. Lazer klavye


Kullandığınız klavyenin tıkırtısından sıkıldınız mı? Bir lazer klavye edinin ve küçük bir farklılık yaratarak işinize yeni bir heyecan kazandırın. Parmaklarınızı masaya vurmaktan aşındırmaktan korkmuyorsanız, lazer klavyeler size farklı bir motivasyon sağlayabilir.

8. Hata notları


İşletim sistemi hatası gibi tasarlanmış not kağıtlarını çalışma arkadaşlarınızın bilgisayar ekranlarına yapıştırarak hem eğlenebilir hem de ofise yeni bir sinerji katabilirsiniz.

9. Yeni nesil toplantı masası


Ofislerde en sıkıcı anlardan biri de toplantılardır şüphesiz. Toplantıda enerjinizi daha verimli kullanmak isterseniz, patronunuza bu akıllı masalardan bir tane aldırabilirsiniz. Daha verimli görüşmeler yapacağınız kesindir.

10. Herkese gözlük herkes için gözlük


Yeni nesil akıllı gözlükler hayatımıza girmeye başlamışken, patronunuz tüm çalışanlara bu imkanı sağlasa güzel olmaz mı? Herkes tüm bilgileri gözünün önünde tutabilir ve daha teknolojik daha yüksek enerjili bir çalışma ortamı olmaz mı? Olur, ama bakalım patronunuz buna hazır mı? Daha doğrusu o bütçeyi göze alabiliyor mu?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.