KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Hızlı kilo vermenin yolları

Hızlı kilo vermenin yolları

Olabildiğince hafif, olabildiğince ince olmak için ne yapmalı nasıl beslenmeli?

Yayın Tarihi: 05/11/14 12:50
okuma süresi: 2 dak.
Hızlı kilo vermenin yolları
A- A A+

Pakette ve katkı maddesi içeren hazır gıdalar tüketmeyin. ( bisküvi, kek, kurabiye, çikolata, şeker, asitli içecekler, kremalı içecekler)

Günde 2- 3 litre olacak şekilde su içmelisiniz. Çay kahve çok abartmamak şartı ile içebilirsiniz. Ancak her bir fincan çayı ya da kahveyi içmeden önce 1 su bardağı su içmelisiniz.

Her öğünde bol miktarda çiğ sebze yemelisiniz. ( bu mevsimde en sağlıklı sebzeler mevsiminde olan; roka, maydanoz, dereotu, kıvırcık, göbek, havuç, turp, lahana vb. )

Her sabah 1 avuç maydanoz yiyin.

Her gün 1 adet elma + 2 adet mandalina yiyin.

Salata ve çiğ sebzelerinizi yerken üzerine mutlaka zeytinyağı ilave edin. Ayrıca taze limon suyu ve nar ekşisi ilave edebilirsiniz.

1,5- 2 saat arayla günde 8 öğün beslenin. Böylece metabolizmanızı besinlerin termik etkisinden de yararlanarak maksimum hızda çalıştırmış olursunuz.

Ara öğünlerde ve ana öğünlerde, her gün 2- 3 bardak süt veya yoğurt tüketerek kalsiyum alımını arttırın. Düzenli olarak doğal yiyeceklerin yapısından alınan kalsiyum ödemi azaltıp, metabolizmanıza ivme katar. Ve hızlı kilo vermenizde destekçiniz olur.

Tabana kuvvet yürüyün. Her gün, gün içerisinde istediğiniz saatte en az 30 dakika yürüyüş yapın. Kendinizi aşırı yorup hırpalamamak şartı ile, ne kadar çok yürürseniz o kadar çok incelirsiniz.

1 saatten uzun hareketsiz hep oturur vaziyette kalmayın. 2-3 dakikalık da olsa dolanın.

Yetersiz ve düzensiz uyku metabolizmanızı yavaşlatıp kilo almanızı kolaylaştırır. Buna meydan vermemek için yeterli uykuya özen gösterin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.