YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Sevgilimin yalan söylediğini nasıl anlarım?

Sevgilimin yalan söylediğini nasıl anlarım?

Ona güveniyorsunuz ama yine de içinizde şüphe mi var? Bir de bunları deneyin...

Yayın Tarihi: 19/01/15 18:50
okuma süresi: 2 dak.
Sevgilimin yalan söylediğini nasıl anlarım?
A- A A+
Güven sorunu, bir ilişkiyi temelinden sarsar. Arada aşk olması duygularınızı etkiliyor. Yalan söylediğini düşünüyorsunuz ama emin olamıyorsunuz, bir taraftan da doğru söylüyorsa kırarım korkusunu içinizden atamıyorsunuz. Dikkat etmeniz gerekenleri sizin için bir araya getirdik.

Size bir şeyler anlatırken, hareketlerini dikkatli inceleyin. Ellerini, ayaklarını sürekli oynatıyordur ya da saçlarıyla oynuyordur. Dikkatin üstlerinde toplanmasından hoşlanmazlar ve ya konuyu değiştirmeye çalışırlar ya da sinirlenirler.

Anlattıkları şey yüzünden ne kadar üzgün olduklarını döne döne tekrar ederler, sürekli şikayet etme durumu vardır. Genelde sizinle arasına defter, vazo gibi şeyler koyup bir tür bariyer oluşturma eğilimdedirler. Yalan söylediğinden şüphelendiğiniz kişinin anlattığı detaylara dikkat edin, mutlaka bir yerde açık verecektir.

Konuyla ilgili gereğinden fazla bilgi ve detay verirler. Bir soru sorduğunuz zaman anlık duraksamalar yaşayabilirler çünkü o an size anlattıkları detayları hatırlamaya çalışırlar. Aynı soruyu defalarca sorun, bir tür sorgulama tekniği olarak kullanılan metot, mutlaka bir yerde açık vermesini sağlayacaktır.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.