KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Kaşlarınızı kalınlaştırmak için Hint yağını deneyin

Kaşlarınızı kalınlaştırmak için Hint yağını deneyin

Kaşlarını kalınlaştırmak ve kirpiklerini dolgunlaştırmak isteyenleri hint yağının mucizevi etkileriyle tanıştıralım. Ucuz, etkili ve doğal bir çözüm arıyorsanız hint yağının faydalarından yararlanın.

Yayın Tarihi: 26/06/15 13:52
okuma süresi: 2 dak.
Kaşlarınızı kalınlaştırmak için Hint yağını deneyin
A- A A+
Son yıllarda kalın kaş trendi yükselişte! Kadınlar bu trende uymak için kaşları kalınlaştırmanın formülünü arıyor. Kaş bakım ürünlerinin yanı sıra elbette birçok doğal yağdan da destek alıyoruz bu konuda. Kaş kalınlaştırmak için son günlerin gözde formülüyse Hint yağı. Hint bitkisinin tohumundan elde edilen Hint yağı, yüksek miktarda ricinoleic asit içeriyor ve E vitamini, mineral, protein bakımından oldukça zengin. Kozmetikten ilaç sektörüne kadar pek çok alanda kullanılan Hint yağının aynı zamanda tedavi edici özelliği de bulunuyor.

Peki Hint yağı kaşları nasıl kalınlaştırıyor? İltihap karşıtı ve antibakteriyel özelliğine sahip Hint yağı, kaş ve kirpik diplerinde kısa sürede etkisini göstererek, dökülen kirpiklerin ve küsen kaşların yeniden çıkmasına yardımcı oluyor.

Hint yağını kaş ve kirpiklerde nasıl kullanmalı?

Hint yağını kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, derinize çok fazla sürmemeye dikkat etmeniz olacak. Hint yağı, cilde fazla sürüldüğünde gözenekleri kapatıp cildin hava almasını engelleyebiliyor. Her uygulamadan önce yüzünüzü temizlemeye özen gösterin. Özellikle banyodan çıktıktan uygulamanızda fayda var. Minik bir pamuk parçasıyla kaşınıza ve kirpiklerinize her akşam yatmadan önce Hint yağı uygulayın. Üç ay içinde kaş ve kirpiklerinizin kalınlaştığını göreceksiniz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.