KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

İnce bele kavuşmak için 7 ipucu

İnce bele kavuşmak için 7 ipucu

Kıvrımlı, ince bir bele sahip olmak bir kadının en büyük arzularından biridir. Kimileri için gerçekleşmesi zor gibi görünse de birkaç basit uygulamayla hayalinizdeki ince bele kavuşmanız mümkün. Bunun için sağlıklı beslenmeyi hayatınızın merkezine koymalısınız. Sonrasında spor ve benzeri aktivitelerle vücudunuzu şekle sokmanız yeterli. İşte ince bir bele sahip olmak için 7 tüyo:

Yayın Tarihi: 26/06/15 13:56
okuma süresi: 2 dak.
İnce bele kavuşmak için 7 ipucu
A- A A+
1.Yemeklerden önce bir bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin. Suyun yarattığı tokluk hissi ile daha küçük porsiyonlara yönelebilirsiniz.

2.Beslenmenize dikkat edin. Bir kere beyaz ekmeği unutmanız gerek. Hem daha sağlıklı hem de kilo almanızı önleyecek olan tam tahıllı ekmek yemeye özen gösterin.

3.Sindirimi kolay olan lifli gıdaları tüketin. Bu tip yiyecekler sindirim sistemini hızlandırdığından yediğiniz besinleri daha kolay sindirebilirsiniz.

4.Düzenli spor yapmayı ihmal etmeyin. Haftanın 3 günü spor yapmanızda fayda var. Özellikle pilates bel inceltme konusunda oldukça etkili.

5. Tepeleme yiyecekle dolu tabaklara elveda deyin. Onun yerine daha az ve küçük porsiyonları tercih edin.

6. Uzun bir süre aç kalmamaya özen gösterin. Kendinizi ne kadar aç hissederseniz, o kadar çok yemeğe ihtiyaç duyarsınız. Mümkün olduğunca sık sık ve az yiyin.

7.Dans etmekten geri kalmayın. Dans vücudun şekil almasında oldukça etkili bir yöntem.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.