KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 1 dak.

Bel simitleri nasıl kamufle edilir?

Bel simitleri nasıl kamufle edilir?

Evet, bel simitleri derken pantolonunuzdan taşan yağlardan bahsediyoruz. Kökten kurtulmak için zamanınız ve niyetiniz yoksa bel simitlerinizi kamufle edebilecek için birkaç önerimiz var.

Yayın Tarihi: 26/02/16 13:16
okuma süresi: 1 dak.
Bel simitleri nasıl kamufle edilir?
A- A A+

Tam bedeninizde kıyafetler alın

Fazla dar kıyafetler bel simitlerinin başlıca sebeplerinden. Hatta bel simitleriniz yoksa bile var gibi gözükebilir. Sayıları boşverin ve vücudunuzun orta bölümünü sıkmayan parçalar seçin.

Düşük belli pantolonlardan uzak durun

Bel simitlerinizden rahatsız oluyorsanız moda sizden yana. Çünkü artık yüksek belli pantolonları her yerde bulabilirsiniz.

Dar pantolonlarınızı yine de giymek istiyorsanız üzerinize bol ve sarkık bir kazak giymek kadar basit bir ilüzyonla bel simitlerinizi saklayabilirsiniz.

Streç kumaşlardan vazgeçmeyin

Burada streçten kastımız tayt değil tabiki. Streç pantolonlardan bahsediyoruz. Daha derli toplu gözükmenizi sağlayacak olan likralı pantolonlarınızı şık üstlerle tamamlayın.

Altınızda ne olduğunu sizden başkası bilmeyecek. Bir kalem eteğin altına giydiğiniz toparlayıcı korseyle kum saati figürünüzle büyüleyebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.