KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları

Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları

Kimin neden ayrıldığı umurunuzda olmaksızın eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız bu adımları atmalısınız.

Yayın Tarihi: 08/03/16 16:34
okuma süresi: 3 dak.
Eski sevgiliyi geri döndürmenin yolları
A- A A+
Eski sevgilinize hala aşıksınız ancak bir sorun var ayrısınız. Daha mutlu olabileceğiniz birinin varlığından da şüphelisiniz. Peki şimdi ne olacak? İşte eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları...

Bakım şart

Öncelikle kendinize eskisinden daha fazla önem göstermelisiniz ve bakmalısınız. Sizi gördüğünde ne hale geldiğinize şaşırıp neler kaybettiğini fark etmeli. Giyim tarzınızdan makyajınıza kadar en türlü bakımınızı yapmalısınız.

Affetmeyi öğrenin

Onu geri kazanmanın ikinci adımında affetmek var. Birbirinizi affetmediğiniz takdirde tekrar bir araya gelemezsiniz. Onu affettiğinizi ona belli edin ve buzları eritin.

Yeni bir sevgili bulmayın

Onu kıskandırırsam bana geri döner diye düşünmeyin. Dönmez. Ya da döner ancak çok uzun süre kalmaz. Onun yerine daha etkili bir kıskandırma taktiğini deneyin.

Etrafınızda onun tanımadığı erkek arkadaşlarınız olsun ancak sevgililik boyutuna geçmeyin. Bu yeni erkek arkadaşlarınızla fotoğraflar paylaşmayın. Doğal yollardan yeni arkadaşlarınız olduğunu görmesini sağlayın. Oltayı atın ve gelmesini bekleyin.

Değişin

İlişkinin neden bittiğini ve bu konuda sizin payınız olup olmadığını tarttıktan sonra değişmeniz gereken konuların üzerine eğilin. Örneğin tekrar sohbet etmeye başladıysanız ve önceden çok fazla ısrarcı biriyseniz bu kez ona alan bırakmayı deneyin. Siz de her mesajına anında cevap vermeyin/ondan da cevap beklemeyin.

İletişime geçin

Henüz sohbet etmeye başlamadıysanız ilk adımı atmanın zamanı gelmiş demektir. Eğer dışarı çıkarsanız değiştiğinizi ona gösterin. Elbette makyaj kutusuna düşmeyin. Değişim derken hem fiziksel hem de ruhsal değişimden bahsediyoruz. Daha önce yapmadığınız tarzda makyaj yapın, yeni tarz kıyafetler giyin ve konuşmalarınızla ona değiştiğinizi gösterin. Görüşmeyi mümkünse fazla uzatmayın ve asla geceyi birlikte geçirmeyin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.