KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 1 dak.

"Bekleyiş" isimli kısa film 28 Nisan'da gösteriliyor

"Bekleyiş" isimli kısa film 28 Nisan'da gösteriliyor

Kıbrıs'ın 1963-1974 çatışma yıllarından günümüze taşınan bir hikâyeyi konu alan "Bekleyiş" isimli kısa film, 28 Nisan Perşembe akşamı Lefkoşa'da gösteriliyor.

Yayın Tarihi: 25/04/16 17:05
okuma süresi: 1 dak.
"Bekleyiş" isimli kısa film 28 Nisan'da gösteriliyor
A- A A+
Gösterimi Lemar Ortaköy Cineplex'te saat 20.00'de yer alacak kısa filmin hikâyesi Sibel Siber'e ait. Kısa filmi, Ömer Yetkinel yönetirken, senaryosu Aliye Ummanel tarafından kaleme alındı.

Inmotion Productions tarafından gerçekleştirilen "Bekleyiş", Kıbrıs'ın 1963-1974 çatışma yıllarından günümüze taşınan bir hikâyeyi konu ederken, savaşın etkileri, bir Kıbrıslı Türk ve bir Kıbrıslı Rum çocuğun ortak hikâyesi üzerinden anlatıyor.

"Bekleyiş" isimli kısa filmde, Vasilis Michael, Özgür Oktay, Oya Gürel, Stefanos Neofitou, Eylül Kalıbcıoğlu, İzel Seylani, Mine Atlı, Andreas Makris ve Sevcan Çerkez rol alıyor.

Görüntü yönetmeni Anton Lukash, sanat yönetmeni Fatma Bender olan filmin müziğiyse Emre Yazgın'a ait.

Lemar Cineplex'te gösterilecek kısa filmin detayları için 0533 834 04 46 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.