KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Daha sağlıklı saçlar için 10 kural!

Daha sağlıklı saçlar için 10 kural!

Saç bakımına sadece mevsim geçişlerinde değil, her zaman dikkat etmek gerekiyor. Saç bakımında dikkat edilmesi gereken 10 öneri ile her gün 100 saç teli kazanın...

Yayın Tarihi: 08/06/16 18:40
okuma süresi: 2 dak.
Daha sağlıklı saçlar için 10 kural!
A- A A+
1- Stresten uzak durun, stres saçlarınızın dökülmesine yol açar.

2- Saçlarınızı iyi durulayın, iyi durulanmayan saç çabuk yağlanır; saçlarınızı matlaştırır ve elektriklendirir.

3- Ellerinizi saçlarınızdan uzak tutun, sürekli saçlarla oynamak saçları yağlandırır ve fazla yağlanma saçlarınızı döker.

4- Umutsuzluğa kapılmayın, yoğun saç dökülmesi problemine karşı bitkisel içerikli ürünler kullanmak saç dökülmesine karşı etkilidir.

5- Sağlıklı beslenin, yanlış uygulanan diyet, hızlı ve belirgin kilo kaybı ve dengesiz beslenme saç dökülmesine neden olur.

6- Tararken özen gösterin, yanlış fırça kullanımı saçlarınızı döker, saçlarınızı taramadan önce sıvı saç kremi kullanmak, yıpranmasını ve dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

7- Mevsimsel değişikliklere dikkat edin, mevsim geçişleri saç dökülmesine neden olabilir, bu dönemlerde saçlarınız daha özenli bakım ister.

8- Saç yaptırırken dikkat edin, fön, maşa ve saç şekillendiricisi ile yapılan işlemlerden önce bitkisel içerikli sıvı saç kremleri kullanmak saçlarınızın yıpranmasını önler.

9- Saç tipinizi tanıyın, saç tipinize göre ürün kullanımı saçlarınızın dökülmesinin önlenmesinde önemli bir faktördür.

10- Saç derinize masaj yapın, saçlarınızı yıkarken saç derinize ve saçlarınıza masaj yapmak saçlarınızı güçlendirir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.