KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 4 dak.

Yılbaşı makyajınız için iddialı ve pratik 10 öneri

Yılbaşı makyajınız için iddialı ve pratik 10 öneri

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala eğer hala yılbaşı makyajınız için karar veremediyseniz önerilerimizi uygulayarak hem şık hem de göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 14/12/16 16:00
okuma süresi: 4 dak.
Yılbaşı makyajınız için iddialı ve pratik 10 öneri
A- A A+

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala eğer hala yılbaşı makyajınız için karar veremediyseniz önerilerimizi uygulayarak hem şık hem de göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadınlarda yeni yılın yaklaşmasıyla kıyafet ve makyaj telaşı başlar. Kıyafetini alanlar için en önemli konu da küçük detaylarla geceye hazırlanmaktan geçer. İşte gecenin göz alıcı kadını olmak için pratik ve iddialı makyaj önerileri:

Smokey eyes ile iddialı bakışlar: Siyahın ve grinin tonları bu makyajın ana renkleridir. Özellikle siyah tonu ile dumanlı bir göz makyajı yaratabilirsiniz. Grinin tonlarını göz pınarı çevresine uygulayarak gölgeli bir görünüm kazanabilirsiniz. Dikkat çeken yer gözler olmalı. Bu sebeple ruj ve allık seçimi daha hafif tonlar tercih edilmeli.
Kırmızı dudaklar vazgeçilmez: Hiç şüphesiz kırmızı ruj ve kırmızı ojeler ile yılbaşında seksi ve iddialı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ancak kırmızı ruju tercih eden kadınlar göz makyajına dikkat etmeli. Siyah tonları veya doğal makyaj ile kırmızı ruju kullanabilirsiniz.

Renkli bakışlar: Özellikle gece dışarı çıkacaklar için harika bir makyaj olabilir. Sade bir elbise tercih edenler gözlerinde renkli far ve eyeliner kullanarak farklı bir görünüm elde edebilir. Mavi, yeşil, mor, pembe gibi tonları far olarak kullanabilirsiniz. Farları o tonlarda bir eyeliner ile tamamlayabilirsiniz.
Eyeliner ile bakışlarınızı belirginleştirin: Sadece pudra ve ya fondötenle dahi kullanabileceğiniz uygulamadır. Kuyruklu ve kalın bir eyeliner seçimi bambaşka bakışlara yardımcı olabilir. Her renk ruj ile makyajı tamamlayabilirsiniz.

Neon dudaklara şans verin: Fuşya, mor hatta turuncu. Bu renklerin neon tonları ile çarpıcı dudaklara sahip olabilirsiniz. Kıyafetiniz ile aynı tonlarda ruj seçerek bütünlük elde edebilirsiniz.
Işıltılı bakışlar: Altın ve gümüş tonları ile yılbaşında sizde ışıltılı olabilirsiniz. Her renk far ile uyum sağlayan bir uygulamadır. Göz pınarlarınıza, eyeliner olarak, hatta far olarak bu tonlar sizi star yapmaya

Aydınlatıcı sürmeyi unutmayın: Makyajınızı yaptınız. Daha canlı ve parlak bir yüz için aydınlatıcı unutulmamalı. Elmacık kemiğine, dudak üstüne, kaş altına ve çene gibi kısımlara aydınlatıcı sürerek daha sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz.
Gölgelendirme önemli: Sade makyaj tercihi yapanlar özellikle bu uygulamayı kullanmalı. Yüz hatlarınızı daha belirgin yapan bu uygulama sizi daha seksi gösterecektir.

Göz pınarlarınıza küçük dokunuşlar: Daha canlı ve etkili bakışlar için ışıltılı ve beyaz tonları ile göz pınarlarınıza hafif dokunuşlar yapabilirsiniz.
Kaşlarınızı belirginleştirin: Kaş farı veya kalemi ile daha belirgin kaşlara sahip olabilirsiniz. Yüz ifadenizi daha netleştirecek, makyajınızın tamamlayıcısı olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.