KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 3 dak.

Yılbaşı rengi kırmızıyı doğru kombinleme rehberi

Yılbaşı rengi kırmızıyı doğru kombinleme rehberi

Yılbaşı kombinlerinin en çok kullanılan rengi kırmızının doğru parçalarla dengelenmesi gerekiyor. Peki kırmızı renk nasıl kombinlenir?

Yayın Tarihi: 27/12/16 15:38
okuma süresi: 3 dak.
Yılbaşı rengi kırmızıyı doğru kombinleme rehberi
A- A A+

Yılbaşı rengi olan kırmızı geceye anlam katan en önemli renk olarak biliniyor.

Kırmızıyı doğru kullanmak ve böylesine iddialı bir rengi kullanırken aşırıya kaçmamak da stil hatasına düşmemek için önemli. Kırmızının tonunu doğru seçmek ve uygun parçalarla eşleştirmek yılbaşı gecesinde sizi ortamın yıldızı yapabilir.

Kırmızı rengin en iyi tamamlayıcısı olan siyah ise kırmızı rengi dengelemek için doğru bir tercih olabilir.

KIRMIZI RENGI DOĞRU KOMBINLEME ÖNERILERI

Kırmızı renkli bir yılbaşı kombini için öncelikle kırmızının tonuna karar vermeniz gerekir.

Parlak kırmızı iddialı ve göz alıcı bir tercih olabilir.

Parlak kırmızı tonunu fazla ihtişamlı bulanlar için koyu kırmızı, bordo ve şarap kırmızısı gibi renklere de yılbaşı gecesi için şans verebilirsiniz.

Şarap rengi veya bordo uzun bir elbise kadife kumaşla birlikte bu sezonun trendlerini yansıtmanızı sağlar. Kadife elbisenizi altın renkli takılar ile tamamlayabilirsiniz. Dekolteli ve göz alıcı detaylara sahip bir elbiseniz varsa minik takılar daha doğru seçimler olabilir. Eğer minimal kesimli bir bordo elbise tercih ettiyseniz gösterişli takıları yılbaşı gecesi için kullanabilirsiniz.

Kırmızıyı sokak partilerinde veya açık mekanlarda kullanacaksanız siyah kalın çoraplardan yardım alabilirsiniz. Kırmızı mini elbisenizi siyah çorap ve siyah ayakkabı ile siyah uzun palto seçimleri ile dengeli ve daha spor bir hale getirerek yeni yılı sokaklarda karşılayabilirsiniz.

Kırmızı rengini ev partisinde kullanmak isterseniz sade kesimli kırmızı bir elbise tercih edebilirsiniz. Elbisenizin diz hizasının üstünde olmasına özen gösterin. Uzun elbiseler ev partileri için uygun değildir.

Yılbaşını şık bir ortamda kutlamak isteyenler için parlak ev payetli kırmızı bir kalem etek oldukça çekici bir seçim olabilir. Simsiyah minimal bir elbiseyi kadife kumaştan yapılmış bordo açık ayakkabılarla muhteşem bir hale getirebilirsiniz. Son derece kaliteli ve sofistike bir görünüm yaratacağınız bu kombininizde star parçanız ayakkabılarınız olsun.

Siyah kumaş ve vücudu saran şık tulumunuzu siyah açık stilettolarla ve bordo kürkünüz ile tamamlayarak mekanın en havalı kadını siz olabilirsiniz. Makyajınızda da bordo ruj detayını es geçmeyin ve sade bir clutch ile kıyafetinizi tamamlayın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.