YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Hangi ülke daha çok aldatıyor?

Hangi ülke daha çok aldatıyor?

Danimarka İstatistik Bürosu Statista tarafından yapılan araştırmaya göre aldatma konusunda yüzde 56 ile birinci sırayı Tayland alırken, ikinci sırayı yüzde 45 46 ile Danimarka, üçüncü sırayı yüzde 45 ile Almanya aldı.

Yayın Tarihi: 24/02/15 16:31
okuma süresi: 1 dak.
Hangi ülke daha çok aldatıyor?
A- A A+
Araştırma her iki Danimarkalıdan birinin evlendikten sonra eşini aldattığını, Almanların da Danimarkalılardan geri kalmadıklarını gösterdi. Araştırmayı gerçekleştiren Statista İstatistik Bürosu, kaynak olarak tanışma siteleri, sosyal medya, araştırma enstitüleri, prezervatif üretici ve satıcıları, seks düşkünleri ve arkadaşlarını gösterdi.

Dört yıl önce de Wilke adlı kuruluş Danimarkalıların eşlerini aldatan üçüncü ülke olduğunu açıklamış; YouGov araştırma şirketi tarafından yapılan araştırma 2013 yılında Danimarkalıların Avrupa'da eşlerini aldatmada birinci sırada olduğunu ortaya çıkarmıştı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.