YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

30'lu yaşlarda her kadının bilmesi gerekenler!

30'lu yaşlarda her kadının bilmesi gerekenler!

Yirmili yaşların bütün telaşını, kargaşasını bir kenara bırakmaya başladığımız yaşlardır otuzlar. Özgüvenimiz sağlamlaşmaya başlar. Kendimizi daha çok düşünür ve sever oluruz. Tabii bir değişim sürecine de gireriz bu yaşlarda. Bir anlamda büyürüz. Peki, bu yaşları nasıl yönetmeliyiz, yaşamalıyız?

Yayın Tarihi: 27/02/15 14:11
okuma süresi: 3 dak.
30'lu yaşlarda her kadının bilmesi gerekenler!
A- A A+
- Kırışıklar, kötü saç kesimi, sizi aramayan sevgili aslında çok da önemli değil. Gerçek güzellik içinizde bir yerde ve bu inkar edilemez.

- 30 yaşından sonra, fondoten ya da renkli nemlendirici kullanmalısınız, çünkü cildiniz doğal ışıltısını kaybetmeye başlar. Aynı zamanda gece kremi ve göz kremi de kullanmalısınız.

- Yaş ilerledikçe, seçimleriniz ve sorumluluklarınız daha da ağırlaşıp yaşam şekliniz haline gelir. Bu nedenle kendinize çok fazla zaman ayıramazsınız. Gün içinde kendinize ve sevdiğiniz bir şey yapmaya mutlaka zaman ayırın.

- Cildiniz üzerinde daha az ürün kullanın. Pek çok üründe bulunan kimyasallar, cildin doğal savunmasını zayıflatır ve cildin onarım kapasitesini düşürür.

- Mutlaka korse, siyah renkli ve şık bir takımınız olsun.

- 30 yaşına geldiğinizde artık 10 yaşındaymış gibi davranamazsınız. Artık yaşlandığınızı, kırıştığınızı fark edersiniz ancak iç güzelliğiniz sonsuza kadar sizinle! Evet kusurlarınızı kucaklamaya başlayın.

- At kuyruğundan vazgeçmeyin. 30 yaşına gelmiş atkuyruklu bir kadın çok çekici!

- Beslenmenize dikkat ! Çinko, B, C ve E vitamini içeren gıdalara ağırlık vermede fayda var. Cildiniz için de bu çok önemli. Aynı zamanda sülfür içeren gıdalar da pürüzsüz bir cilde sahip olmanızda etkilidir.

- 30 yaşınıza geldiğinizde, kirpik diplerine kalem yok! Göz kapağınızı öne çıkaracak şekilde makyaj yapın ve dikkatleri göz çevresi kırışıklıklarından uzaklaştırın.

- Kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz. Kendinize güveniniz yoksa hiçbir güzellik ürünü işinize yaramaz. Her gece makyajınızı çıkarmayı sakın unutmayın!

- 20'li yaşlarda yapılan kaş hatalarını düzeltme zamanı! Artık ince kaş moda değil. Görkemli, şekilli ve dolgun kaşlara dönmek için daha ne bekliyorsunuz?

- Kendinizi iyi hissedeceğiniz kıyafetlere öncelik verin. Enerjiniz dışarıya yansısın.

- Cilt bakımına ne kadar erken başlarsanız o kadar faydasını görürsünüz. Her gün nemlendirici kullanın. Kuru bir cilt sizi yorgun ve yaşlı gösterir.

- Yüz egzersizi, güzelliğinizi korumanın bedava yoludur! Dudak çevreniz, boynunuz ve genel yüz hatlarınız için yüz egzersizi öğrenin.

- Kimse için değişmeyin. Siz zaten kusurlarınızla birlikte mükemmelsiniz.

- Ve, en güzel mücevheriniz gülümsemenizdir. Bunu bir an olsun unutmayın...
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.