YAŞAM
okuma süresi: 6 dak.

Seksin 12 hali!

Seksin 12 hali!

İşte seksin farklı halleri:

Yayın Tarihi: 09/03/15 15:37
okuma süresi: 6 dak.
Seksin 12 hali!
A- A A+
1- EĞLENCELİ

İlerisi düşünmeden yapılır ve her iki tarafı da son derece mutlu eder. Başka bir deyişle; eğer depresyondaysanız. Kalbiniz kırık veya sinirliyseniz, yaşadığınız eğlenceli seks olamaz. Ancak iki kişinin uzun süreli bir ilişki haricinde yaşadığı her tür ilişki bu kategoriye girer. Elbette, sonucunda olumsuz etkiler yaratmayacağını söyleyemeyiz.

Kalp kırıklıkları, kıskançlık, akıl karışıklığı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanma gibi ciddi riskleri bulunabilir. Ancak bu tür bir yakınlaşma sırasında asla sonrasını düşünmezsiniz; anı yaşarsınız.

Zaten onu güzel kılan şey, sadece anıyaşamaya odaklanmış olma hissidir. Uzun süreli ilişkilerde de zaman zaman yaşanabilir; özellikle taraflardan biri piyangodan para kazanmış, ilk kitabını satmış veya hayatının hiç beklemediği bir alanında bir sürprizle karşılaşmışsa.

2- MESAFELİ


Bu tür, genellikle ara sıra ilişkiye girdiğiniz bir partnerle veya sizi heyecanlandıran yepyeni biriyle özellikle de gece yarısından sonra telefonda veya internette chat şeklinde yapılır.

Yetişkinlere özel internet siteleri de işe yarayabilir. Büyük olasılıkla iki tarafın da hayatında daha iyi bir seçenek yoktur. Aradaki mesafe iki tarafa da güvenli gelir. Üstelik yorucu olmadığı gibi son derece ekonomiktir.

3- PLANLI

Belirli ve alışkanlık yaratan bir partnerle en az 24 saat öncesinden planlanarak yapılır. En büyük fanatikleri belli bir yaşı geçmiş, düzenli bir hayatı olan kişilerdir.

Yoğun çalışanlar, tek başına yaşayan ebeveynler ve birini tanımak -birlikte olmak için gençlik yıllarındaki kadar enerji sarf etmek istemeyen kişiler tarafından tercih edilir.

4- SÜRPRİZ

Bu tür, asla beraber olmayacağınızı düşündüğünüz veya bir daha görüşmeyi bile planlamadığınız bir insanla yaptığınız sekstir.

Örneğin üniversite günlerinizde sarhoş olup ilişkiye girdiğiniz ve bir daha asla göreceğinizi düşünmediğiniz birine, olaydan 10 yıl sonra bir iş gezisinde rastlayarak eski günleri yâd etmek gibi.

5- TEK GECELİK

Seksüel açıdan kuraklık yaşadığınız bir dönemde bu türe yönelebilirsiniz. Ancak fiziksel açıdan da duygusal açıdan da tatmin olacağınızın garantisi yoktur.

6- NOSTALJİK

Eski bir partner ya da sevgiliyle yapılan bu tür, üşengeçliğin bir başka sonucudur. Tanıdık ve kolay ulaşılabilir bir partnerle yapılan bu seks, fazla çaba istememesi nedeniyle tercih edilebilir.

Ancak, aşkın alevlenmeyeceğinden emin olunan durumlarda hayata geçirilmelidir. Aksi halde sonrasında can sıkıcı duygusal dalgalanmalara yol açabilir.

7- ÖZGÜR

Bu tip seks, uzun süreli bir ilişkinin ardından (özellikle de ayrılık sürecinin çok sancılı olduğu durumlarda) ağızda kalan kötü tadı temizlemek için yapılır.

8- VİCDANİ

Pek de çekici bulunmayan ancak bir tür acıma duyulan biriyle yapılan sekstir. Karşısındaki kadına veya erkeğe yıllardır hayran olan ve o tutkuyu yaşamak için yalvaran gözlerle bakan, köpeği öldüğü için morale ihtiyaç duyan, sevgilisi tarafından aldatılan, uzun zamandır seks yapmayan veya 30 yaşında hâlâ bakire olan biri bu modeldeki potansiyel partnerdir. Acıyan taraf için büyük ihtimalle fiziksel değil, duygusal tatmin söz konusu olur.

9- HEYECANLI

İki tarafı da harekete geçiren, herhangi bir şey olabilir. Elektrik kesintisi, sıcak hava, erotik bir film, asansörde aldığınız bir parfüm kokusu ve hatta hareketli bir müzik, kadın ve erkeğin heyecanını bir anda ateşleyebilir. En büyük riski, asansör ya da araba gibi olmayacak bir yerde birileri tarafından yakalanmaktır.

10- SAKİN

Uzun süredir birlikte olan çiftlerin vazgeçilmezidir. Yeni bir bedeni tanıma eforu gerektirmez ama her zaman çok tatmin edici olacağını söylemek zordur.

11- AGRESİF

Kadın ve erkeği yatağa götüren her zaman pozitif duygular olmayabilir. Kıskançlık, büyük bir kavga ya da kötü bir ağlama krizi, gerilimli ama bir o kadar da ateşli, aynı zamanda tatmin edici bir sekse yelken açılmasını sağlayabilir.

Bu türde; yatakta birbirini iteklemek, saçını çekmek, omzunu ısırmak, partnerine küçük tokatlar atmak veya en heyecanlı anlarda "Senden nefret ediyorum!" diye bağırmak serbesttir. Yarattığı en büyük sıkıntı ise, ertesi sabah iki tarafın da vücutlarında oluşması muhtemel olan morlukları kapatmaya çalışmaktır.

12- RAHATLATICI

Geçirilen kötü bir iş gününün ardından veya yaşanılan korkunç bir ayrılık sonrasında, yani başka birinin dokunuşunun kişiye kendini iyi hissettireceği durumlarda başvurulabilir.

Genellikle romantik dokunuşlarla, klasik pozisyonda yapılır. Hatta fonda klasik müzik bile çalabilir. Ancak, o an her ne kadar iki tarafa anı iyi hissettirse de, bittikten sonra duygusal açıdan olumsuz sonuçlara yol açabilir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.