YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

Para kazanmanın 10 garip yolu

Para kazanmanın 10 garip yolu

Paratic.com adlı site, en garip 10 para kazanma yolunu sıraladı.

Yayın Tarihi: 01/04/15 14:34
okuma süresi: 3 dak.
Para kazanmanın 10 garip yolu
A- A A+
1- Saç satma

ABD'de bazı kadınlar peruk üreticilerine uzattıkları saçları satıyor. Ancak saçların hiçbir işleme maruz kalmaması gerekiyor.

2- T-Shirt giyme

Jason sadler, 2005 yılında şirketlerin logolu t-shirt'ünü giyerek reklam yapma fikrini buldu. Kısa sürede birçok şirketten talep aldı. Sadler talebe yetişmek için çok sayıda personel yetiştirmeye başladı. 5 yıl içinde hizmet fiyatını iki katına çıkardı ve şu anda bir yılda sadece t-shirt giyerek 500 bin dolar kazanıyor.

3- Video oyunu oynamak

Yeryüzündeki en popüler turnuvalardan biri olan ınternetional, 2014 yılında 10 milyon dolar ödül havuzu ile gücünü herkese kanıtladı.

4- "Destekli intihar" doktoru

Bazı ülkelerde serbest ama dünyanın birçok ülkesinde ağır suç kapsamına giriyor. Bu fikir ilk olarak bir ABD'li patolog Jack Kevorkian tarafından savunuldu. İsviçre'deki Dignitas kliniği, ölümcül hastalığa yakalananların huzur içinde, hekim kontrolünde ölmeyi seçmek için gittikleri bir yer. Buna "destekli intihar" adı veriliyor.

5- Oshiya

Yoğun bir nüfusa sahip Japonya'da şehrin trafiğinden kaçanlar metroyu tercih ediyor. Ancak sorun burada da devam ediyor. Metro istasyonlarında çalışan oshiya, metro içine mümkün olduğunca çok insan bindirebilmeye çabalıyor.

6- Profesyonel ağıtçı

Profesyonel yas tutucular, ölen kimsenin çok önemli biri olduğunu konuklara gösterebilmek için var güçleriyle ağlıyor. Ian Robertson adında bir adam, essex'de profesyonel ağıtçı kiralama işini yapan Rent A Mounter'ı kurdu.

7- Toprak satma

ABD'de yaşayan İrlandalı Tipperary Pat Burke, İrlandalı göçmenlerin öldüklerinde mezarlarına serpilmesi için İrlanda toprağı satmaya başladı. Her bir toprak kutusunu 15 dolara satan Burke, 1 milyon dolar kazandığını açıkladı.

8- Profesyonel uykucu

Yatakların üretildikten sonra test edilmesi gerekiyor. Profesyonel uykucuların gece uykusu boyunca genellikle kalp hızları izleniyor.

9- Beslenme

Kilolu insanların yemek yerkenki görüntüleri internette izleyici rekorları kırıyor. Kendini "diva" olarak adlandıran genç kız, Güney Kore'de bir gıda bloguna sahip. Yemek yiyerek aylık 9 bin dolar kazandığını iddia ediyor.

10- Bekaretini satma

21 yaşındaki Brezilyalı Catarina Migliorini, bekaretini 700 bin dolar karşılığında internetten bir yabancıya satması oldukça ses getirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.