YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

İspiyoncu köpek arkadaşını sattı!

İspiyoncu köpek arkadaşını sattı!

Bir evde yaşayan Chihuahua ve Terrier cinsi iki köpekten biri sahipleri yanlarında değilken mutfağa kakasını yaptı. Kakayı kimin yaptığını öğrenmek isteyen sahipleri iki köpeği de karşısına aldı ve ciddi bir şekilde kabahati kimin işlediğini sordu. Aldığı cevap son derece şaşırtıcıydı...

Yayın Tarihi: 06/05/15 11:26
okuma süresi: 1 dak.
İspiyoncu köpek arkadaşını sattı!
A- A A+

Sunny ve Judy adlı aynı evde yaşayan iki köpeğin dostluklarına diyeceğimiz bir şey yok, ancak iş ceza almaya gelince Judy gözünü kırpmadan arkadaşını satacak kadar "iyi" bir arkadaş olduğunu ıspatlıyor.

Yaklaşık bir hafta önce yaşanan olayda iki köpekten biri sahipleri yanlarında değilken mutfağa kakasını yaptı. Sonrasında sahipleri kendilerini sorguya çekti. Sunny işlemiş olduğu suçun bilincinde masum masum dururken, Judy tam bir arkadaşlık örneği göstererek ceza almaktan korktuğu için arkadaşını ispiyonladı! Görüntüleri bir izleyelim...

Web sayfamızı kullanıyorsanız aşağıdan, Kıbrıs Postası IOS ve Android uygulamasını kullanıyorsanız bu linke >>> tıklayarak izleyebilirsiniz. Sakın kaçırmayın!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.