YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

Yalan söyleyen erkeği anlamanın 8 yolu!

Yalan söyleyen erkeği anlamanın 8 yolu!

Erkeklerin yalan söylediğini anlamanın en kolay 8 yolunu sizler için belirledik!

Yayın Tarihi: 08/05/15 15:10
okuma süresi: 3 dak.
Yalan söyleyen erkeği anlamanın 8 yolu!
A- A A+

Isınan Burun!

Evet kulağa biraz garip gelebilir, ama yapılan araştırmalara göre yalan söyleme esnasında burun daha da sıcak oluyor. Denemek için ona ucu açık bir soru sorun, cevabından sonra burnunu öpmeyi deneyin! Farkı göreceksiniz!

Diller yalan söylemez!

Ona bir soru yönelttiğinizde, cevap vermeden önce diliyle oynuyor ya da dudaklarını yalıyorsa dikkatli olun! Bu hareketi yaparken aslında sorudan kaçmayı umuyor!

Suratı Gizlemek!

Yalan söyleyen insanlar genelde yakından incelenmek istemezler. Yalan söylemeden evvel ellerini suratına götürmeleri, çenesine destek vermeleri ya da burunlarıyla oynamaları çok muhtemel. Bu gibi davranışlara da dikkat etmelisiniz.

Bacaklar Çok Şey Söyler!

Konuşurken bacaklarına dikkat edin. Koyacak yer bulamıyor, masa veya sandalyenin bacağına sarma ihtiyacı duyuyor ya da istemsizce sallıyorsa muhtemelen tedirgindir ve bu tarz hareketlerin ardından yalan gelebilir!

Gözlerinizi Kaçırmıyor!

Gözleri kaçırmanın bir yalan belirtisi olduğunu çokça duyduk. Ama bunun tersi olarak lüzumsuz uzun süre gözlerinizin içine bakarak konuşuyorsa dikkatli olmasınız! Çünkü muhtemelen; gizlediği hiçbir şey olmadığını kanıtlamaya çalışırken, samimi olduğuna inanmanız için uğraşan bir yalancı!

Konuşurken Duraklıyor mu?

"Dün gece nerdeydin?" veya "Beni hiç aldattın mı?" gibi basit bir soru karşısında duraklar ya da sorunuzu anlamamış gibi tekrarlarsa çok büyük ihtimalle yanıtı yalan olacaktır. Zaman kazanmaya çalışıyor!

Tedirgin "Ama"lar!

"Biliyorum bu biraz garip gelecek ama..", "buna inanmayacaksın ama…" Cümlelerine dikkat! "Ama"lar tehlikedir, ardından yalan gelmesi oldukça muhtemel.

Omuzlara Dikkat!

Eğer "dün gece arkadaşlarlaydık" gibi kesin cümleler kurarken omuzlarını silkiyorsa; dikkatli olun! Bu hareket genelde o cümleyi bilinçsizce söylediğinin resmidir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.