YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Kadınlar mutlu erkekleri seksi bulmuyor!

Kadınlar mutlu erkekleri seksi bulmuyor!

Yapılan araştırmaya göre, kadınlar mutlu erkekleri seksi bulmuyormuş!

Yayın Tarihi: 02/06/15 18:44
okuma süresi: 2 dak.
Kadınlar mutlu erkekleri seksi bulmuyor!
A- A A+

Yapılan araştırmada, kadınların, mağrur görünen erkekleri mutlu erkeklerden daha seksi bulduğunu ortaya koymuş.

Buna göre, mağrur, güçlü, kibirli, huysuz veya mahçup görünen erkekler, kadınlar tarafından gülümseyen bir erkekten daha çekici bulunuyormuş.

Buna karşılık erkekler daha çok mutlu görünen kadınları seksi bulurken, mağrur ve kendinden emin görünen kadınları pek çekici bulmuyorlarmuş.

Kanada'daki British Columbia Üniversitesi'nin yaptığı ve 1000'den fazla yetişkinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada katılımcılara gülümseme, kibir, utangaç bakış gibi ifadelerin evrensel hallerini yansıtan çeşitli fotoğraflar gösterilip izlenimleri sorulmuş.

Araştırma sonucunda ayrıca erkeklerin kadınları, kadınların erkekleri bulduğundan daha çekici bulduğu da belirlenmiş.

Araştırmacı ekipten Alec Beall, çalışmanın ilk bakışta hissedilen cinsel cazibe üzerinde temellendirildiğine dikkat çekerek, "Katılımcılara, bu kişilerin iyi bir sevgili ya da eş olup olmayacağını sormuyorduk, cinsel çekim anlamında ilk izlenimlerini istedik" diyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.