YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

iPhone 6S fiyatına ikinci el otomobil alınabiliyor!

iPhone 6S fiyatına ikinci el otomobil alınabiliyor!

Tüketicinin iPhone ya da vasıta alım arasında kalması, henüz 10 sene öncesine kadar herkesin vasıta sahibi olma rüyasının teknolojinin ilerlemesiyle değiştiğini de gösteriyor.

Yayın Tarihi: 30/09/15 13:33
okuma süresi: 2 dak.
iPhone 6S fiyatına ikinci el otomobil alınabiliyor!
A- A A+
Apple'ın belli ülkelerde satışa sunduğu yeni akıllı telefonu iPhone 6S Plus'ın 4 bin 299 TL olarak belirlenen satış fiyatına internetteki araç satış sitelerinde yüzlerce 2. el araç ilanı bulunuyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de iPhone'lar tüketicinin akıllı telefon tercihinde bulunurken ilk yöneldikleri markalardan biri konumunda bulunuyor. İlk tanıtıldığı günden 2015 Mart'a kadar dünyada toplam 700 milyon gibi inanılmaz bir satış rakamına ulaşan iPhone, Türkiye'de de şu ana kadar yaklaşık 1 milyon kullanıcının cebine girmiş durumda.

iPhone fiyatına internet üzerinden ortalama 4 bin 250 TL'ye satılan otomobiller arasında 1988 model Şahin'den 1971 model 124 Murat'a, 1976 model Renault 12'den 1987 model Ford Taunus'a kadar meraklıları tarafından takip edilen klasikleşmiş otomobiller bulunuyor.

İnternetteki araç satış sitelerinde fiyat aralığına 0-4.299 TL yazarak, satıştaki otomobillerle ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

Kaynak: Birgün Gazetesi
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.