YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

1 milyon TL önerdiler, yine de kedisini satmadı

1 milyon TL önerdiler, yine de kedisini satmadı

Macaristan'daki Kedi Güzellik Yarışması'nda 1 milyon liralık fiyatıyla ülkenin en pahalı kedisi olan 13 kiloluk Rambo'yu satın almak istediler ama sahibi vermedi.

Yayın Tarihi: 05/10/15 13:55
okuma süresi: 2 dak.
1 milyon TL önerdiler, yine de kedisini satmadı
A- A A+

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Kedi Fuarı ve Kedi Güzellik Yarışması'nda 1 milyon liralık fiyatı ile Macaristan'ın en pahalı kedisi olan 13 kilo ağırlığındaki Rambo'yu satın almak için yoğun talep oldu, ancak sahibi kedisini satmamakta direniyor.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Kedi Fuarı ve Kedi Güzellik Yarışması'na yoğun ilgi gösteren Macar kedi severler ve kedi sahipleri, kedilerinin dereceye girebilmesi için kıyasıya yarıştı.

SEVMEK FIRSATI YAKALADILAR

Öte yandan, kedi satın almak isteyen ziyaretçilerin, cins kedi yavruları için bin ila bin 500 lira ödedikleri fuarda gerçekleştirilen güzellik yarışmasında ise 5 hakem görev yaptı. Tamamen tüysüz kedi ve kel kedi olarak da bilinen Kanada Sphynx, Asya Bengal ve İrankedileri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Küçük çocuklar kedileri yakından görerek sevme fırsatı da buldular.

1 MİLYONA SATMADI

Fuarda en fazla dikkat çeken Amerika Maine Coon cinsi 13 kilo ağırlığındaki Rambo isimli kedinin sahibi Laszlo Bolvari, 1 milyon lira değer biçtiği 4 yaşındaki erkek kedisini satın almak için çok talep olduğunu, ancak satmayı düşünmediğini, gelen 3 teklifi de geri çevirdiğini söyledi.

Bolvari, 21 yıldır bu cins kedi yetiştirdiğini kaydederek, defalarca Dünya ve Avrupaşampiyonu olan Rambo'ya daha önce 1 milyon TL fiyat biçildiğini, bu rakamı kendisine önerenlerin olduğunu, yine de satmadığını, kedisini çok sevdiğini ve ayrılmayı asla düşünmediğini kaydetti. Bolvari, Rambo'nun her fuarda olduğu gibi bu fuarda da en fazla ilgi çeken kedi olduğunu belirtti.

(İHA)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.