YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Facebook üzerinden uyuşturucu satan adam tutuklandı!

Facebook üzerinden uyuşturucu satan adam tutuklandı!

Bugün siz de herhangi bir eşyanızı sosyal medyadan ilan verir gibi ileti olarak paylaşıp satışa sunabilirsiniz. Bu şekilde eski ayakkabılarını, oyun konsolunu, çantasını, bisikletini ve hatta pul koleksiyonunu bile satan insanları Facebook timeline'nınızı tarayarak rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak internetten satış yapmanın da bir sınırı var. Misal uyuşturucu satmaya teşebbüs etmemek lazım...

Yayın Tarihi: 12/11/15 16:19
okuma süresi: 2 dak.
Facebook üzerinden uyuşturucu satan adam tutuklandı!
A- A A+

Hindistan'ın Bengaluru şehrinde yaşayan Sushil Kumar Moosad adlı bir adam, Bangalore Cannabis adlı bir Facebook sayfası açıp bu sayfa üzerinden elindeki uyuşturucuları satışa sundu! Verdiği ilanlarla gram başına fiyatlar belirleyen Moosad, uzun süre sürdürdüğü bu eylemlerinde satış da gerçekleştirdi. Anlaştığı müşterileriyle şehir merkezinde bir parkta buluşup alışveriş yaptı.

Kısa sürede Facebook üzerindeki faaliyetleri Hindistan polisi tarafından fark edilen Moosad, yine bir alışveriş sırasında suç üstü yakalandı. Doğruca hapishaneyi boylayan Moosad'ın evinden binlerce dolar değerinde LSD, marijuana ve uyuşturucu niteliğinde mantarlar bulundu.


Moosad içeri atılmadan önce son sözlerini sosyal medyada şu şekilde belirtmiş; "Katilleri ve tecavüzcüleri hapise atmak doğru çünkü onlar suçlular. Birini uyuşturucu satıyor diye hapise atmak ise bir suç, çünkü uyuştucular insanlara huzur ve barışı getiriyor..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.