YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Çalışanlara 'Game of Thrones tatili' verildi

Çalışanlara 'Game of Thrones tatili' verildi

İngiltere'de Google, Starbucks, ve Disney gibi şirketlere hizmet sağlayan teknoloji şirketi Game of Thrones'u rahatça izleyebilsinler diye çalışanların hafta sonu tatilini 2.5 güne çıkardı.

Yayın Tarihi: 15/04/16 15:48
okuma süresi: 1 dak.
Çalışanlara 'Game of Thrones tatili' verildi
A- A A+
İngiltere'deki bir şirket, önümüzdeki hafta yeni sezonu ile izleyiciyle buluşacak Game of Thrones (Taht Oyunları) hayranı çalışanlarını sevindirmek için ilginç bir karar aldı.

Şirket LinkedIn'den yaptığı açıklamada yeni sezonun yayınlandığı bölümlerin sonrasında çalışanlarının yarım gün izin kullanabileceğini açıkladı.

Başka bir deyişle 10 haftalığına da olsa 'rehabstudio' isimli şirketin çalışanlar haftada 2.5 gün tatile hak kazanmış oldu.

ABD'li yazarı George RR Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden beyaz ekrana uyarlanan dizinin 6'ncı sezonu 24 Nisan'da izleyici ile buluşacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.