YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Eski sahibine dönmek için 400 kilometre katetti

Eski sahibine dönmek için 400 kilometre katetti

İngiltere'de bir köpek verildiği çiftlikten kaçtıktan sonra, 12 günde 400 kilometre yol katederek eski sahibine geri döndü.

Yayın Tarihi: 27/04/16 08:24
okuma süresi: 2 dak.
Eski sahibine dönmek için 400 kilometre katetti
A- A A+

İngiltere'nin Cockermouth bölgesindeki bir çiftliğe bir ay kadar önce koyunların güdülmesine yardımcı olması için verilen bir köpek, eski sahibinin hasretine dayanamayarak gerçek evine geri döndü.

4 yaşındaki Pero isimli köpek 12 günde yaklaşık 400 kilometre yol katederek eski sahibinin evine dönmeyi başardı.

Köpeğin eski sahibi Alan James, sadık dostunu Galler'in Penrhyncoch bölgesindeki evinin kapısında beklerken görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

54 yaşındaki James, ''Pero'nun geri dönmesi inanılmaz mutluluk verici, ancak onca yolu kafasının içinde navigasyon cihazı varmış gibi şaşırmadan nasıl gelebildiğini anlamakta güçlük çekiyorum'' ifadesini kullandı.

Şanslı adam, ''Köpekler tüm gün arazide yorulmadan koşabilir, ancak Pero'nun 12 gün boyunca besleyeni olmadan nasıl hayatta kaldığını aklım almıyor'' dedi.

Pero'nun sadakati karşısında şaşkına dönen James ve eşi, onu tekrar evlerine kabul etmenin sevincini yaşıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.